• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.S.

04.04.2018

19:30

SEVERINA KUPUJE JAHTU OD 250.000 EVRA: Pevačica odlučila da odreši kesu za NOVU "IGRAČKU"!

Estrada

SEVERINA KUPUJE JAHTU OD 250.000 EVRA: Pevačica odlučila da odreši kesu za NOVU "IGRAČKU"!

Podeli vest

Severina Kojić rešila je da sebe i supruga Igora obraduje brodom "cranchi Z35", koji se trenutno gradi u Italiji, a biće im dostavljen do kraja maja

Pop zvezda Severina Kojić odlučila je da kupi jahtu, za koju je spremna da iskešira čak 250.000 evra! Ona je sa suprugom Igorom Kojićem rešila da se počasti skupocenim plovilom kako bi ovog leta porodično krstarili Jadranskim morem.

Preseliće se na brod

Izvoljeva
 Seve je tražila neke izmene u kupatilu, koje se prepravlja po njenoj zamisli
Izvor Informera

Bračnom paru se dopao model "cranchi Z35" koji košta 244.500 evra, dugačak je 11,5 metara, a može da primi 20 ljudi.

- Severina je u dogovoru sa Igorom odlučila da odreši kesu i kupi jahtu. Njih dvoje žele da se ovog leta opuste i uživaju zajedno sa njenim sinom Aleksandrom. Igor i ona su prethodnih dana istraživali cene i modele i odlučili su se za jahtu "cranchi Z35". Ona će biti parkirana u Splitu, ali će s njom krstariti celim Jadranom - otkriva izvor Informera.

On dodaje da ovo plovilo zadovoljava sve njihove potrebe, a da trenutno tragaju i za posadom.

Jahta ju je i proslavila
Severina Kojić se svojevremeno i "proslavila" zahvaljujući sada već famoznoj jahti svog nekadašnjeg partnera Milana Lučića. Njih dvoje su se na tom brodu 2004. godine snimali u toku žestokog seksa, a snimak je obišao svet. Hrvatski biznismen je, inače, prošle godine uhapšen zbog finansijskih malverzacija.

- Brod ima protivpožarni sistem, klima-uređaj, opremljenu kuhinju... Spavaće sobe su u nežnim zemljanim tonovima. Seve je tražila neke izmene u kupatilu, koje se prepravlja po njenoj zamisli. Ma na njoj bukvalno može da se živi. Već od juna planiraju da se presele na brod i skitaju gde god ih put nanese - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Jahta se gradi u italijanskom brodogradilištu Pjantendo, a trebalo bi da im bude dostavljena u Hrvatsku krajem maja. Reč je o plovilu srednje klase, koje je veoma popularno. Za dodatnu opremu i farbanje nekih delova broda izdvojili su još 20.000 evra.

I tata voli plovidbe

Prema njegovim rečima, brodu se najviše obradovao mali Aleksandar, koji voli more.

Instagram

Praviće bebu na brodu

Seve i Igor silno žele da dobiju dete, pa će možda njihov naslednik biti začet upravo na jahti.

- S obzirom na to da rade na tome da dobiju bebu i da planiraju i veštačku oplodnju, potrebno im je bekstvo od svega. Smatraju da će im brod pomoći da se opuste, pa možda i da Severina zatrudni - priča naš sagovornik.

- On je sa tatom Milanom uživao na jahti, a sada će to moći i kad je kod mame. Deca se uvek najviše raduju ovim stvarima. Uključili su ga čak i u izbor modela, ali su ga na finjaka navodili na ono što se njima dopalo - priča osoba bliska poznatom bračnom paru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija