• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dejan Katalina

20.04.2018

13:49

LUKA LAZUKIĆ TVRDI DA JE ON ŽRTVA: Nataša mi je otela sve pare! Uzeću joj i ćerku i stan i salaš!

Estrada

LUKA LAZUKIĆ TVRDI DA JE ON ŽRTVA: Nataša mi je otela sve pare! Uzeću joj i ćerku i stan i salaš!

Podeli vest

Luka Lazukić, kog je Nataša Bekvalac optužila da ju je brutalno prebio, tvrdi da je on finansirao sve njene hirove, kao i da će na sudu tražiti puno starateljstvo nad njihovom jednoipomesečnom naslednicom Katjom

Muž Nataše Bekvalac Luka Lazukić poručuje da će pevačici posle razvoda uzeti ćerku Katju, kao i stan na Dedinju i salaš u Čeneju! On je u ekskluzivnom intervjuu za Informer ispričao svoju verziju događaja od prošle subote, kada ga je pop zvezda optužila da ju je brutalno pretukao, zbog čega je i dobio zabranu prilaska od 30 dana.

Lazukić tvrdi da su njihove žučne svađe počele pre nekoliko meseci, kada je rešio da "zavrne slavinu".
- Uložio sam velike pare u renoviranje salaša u Čeneju i njenog stana na Dedinju, koji smo planirali da izdajemo. To mogu da dokažem jer su svi računi plaćani preko moje firme. Zato nemam nameru da dozvolim da njoj posle razvoda pripadne bilo šta od toga. U najgorem slučaju ćemo podeliti pomenutu imovinu napola. Takođe, tražiću puno starateljstvo nad našom ćerkom Katjom jer smatram da dete ne sme da odrasta u takvom okruženju i da mora da bude na sigurnom.

SESTRA OPTUŽILA LUKU: Nataša ga je izbacila iz stana, kao što je on mene!

Tajkun
Nataša me je precenila, mislila je da sam tajkun. Dok je bilo para, bilo je i ljubavi Luka Lazukić

Zašto misliš da pored Nataše nije sigurna?
- Pa pogledajte šta ona radi svojoj deci! Često menja partnere, a ima tu i raznih tipova između... Sada tera mene, oca svog novorođenog deteta, u zatvor. Kakva je to žena? Njoj treba nova priča, nova lova, novi finansijeri.

Novak Đurović

Kako su počeli vaši problemi u braku?- Nataša me je precenila, mislila je da sam tajkun. Dok je bilo para, bilo je i ljubavi. Od mojih finansija je završeno sređivanje salaša u Čeneju i njenog stana na Dedinju. Takođe, ja sam plaćao sva ta putovanja na Ibicu, u Grčku, Amsterdam, Ženevu... Problemi su nastali kad sam joj rekao da moramo da stanemo i da racionalnije trošimo novac. Očigledno da ja nisam imao dovoljno para za sve njene hirove.

Pisalo se da ona finansira tebe?- Ona nije radila proteklih godinu dana zbog trudnoće, a za to vreme ja sam sve finansirao. Plaćao sam čak i njenoj ćerki Hani privatnu školu...
Na*ebaše silni muškarci zbog nje...

Jesi li mogao da pretpostaviš da ćete se ovako brzo i burno razvesti?
- Očigledno je da postoji šablon po kojem se Nataša Bekvalac trudi da upropasti svoje muškarce. Tome treba stati na put. Na*ebaše silni ljudi zbog nje ni krivi ni dužni. Ljudi, nemojte da dozvolite da još neko, poput mene i mojih prethodnika, bude žrtva njene obmane. To je moja misija!

Čime se zapravo ti baviš?
- Trgovinom i projektnim planiranjem. Završio sam fakultet i govorim pet jezika. Zarađujem dovoljno za jedan komforan život, tako da ne moram da pozajmljujem pare od kriminalaca, jedem i pijem na crtu, niti da uzimam Natašine pare.

Postoji li mogućnost da se pomirite posle svega?- Užasno se osećam jer me je moja žena izdala, prevarila i prodala da bi sebi napravila platformu za nastavak karijere i "muža broj četiri". Šokiran sam što nisam video da sam deo šablona koji ona primenjuje već jako dugo. Nemam nameru da se mirim sa njom, želim samo da pričam istinu da se drugima ne bi desilo isto što i meni.

Kaješ li se posle svega što si uopšte bio sa Natašom?

- Ja sam u vezu sa njom ušao iz velike ljubavi i zbog toga sam je i oženio. Ona mi je bila sve! Dao sam joj celog sebe, u svakom smislu. Sve sam joj pružio iz najiskrenijih emocija, uključujući finansiranje venčanja na Ibici, gde sam platio put i smeštaj pet dana za 25 ljudi. Pričali su mi mnogi da ću zbog nje hodati bos po trnju, a ja na kraju zbog nje šetam po užarenom uglju.

(VIDEO) NATAŠINA MAJKA OTKRILA DETALJE: Luka je moju ćerku fizički, ekonomski i psihički maltretirao!

Dva puta sam je gurnuo na krevet
Nataša tvrdi da si je brutalno pretukao u subotu ujutru?

- Ja Natašu nisam tukao! Samo sam je sklonio od sebe u momentu kada je krenula njena histerija i napad na mene. Ona je nasrnula na mene, a ja sam je dva puta gurnuo na krevet. Nakon toga ona je besno izašla iz kuće i vratila se nakon četrdesetak minuta. Već smo imali slične situacije nakon rođenja deteta, koje sam ja pripisao postporođajnoj depresiji.

Jeste li razgovarali kada se vratila u stan?
- Prišao sam i ćerku i Natašu poljubio u glavu i tad sam primetio da je ona kao nešto ljuta na mene, ali to nije bila naša prva svađa, tako da sam mislio da će se smiriti. Napominjem da Nataša u tom trenutku nije imala ikakve povrede na sebi. Otišao sam do svojih roditelja da uzmem svoju ćerku iz prvog braka i sa njom odem na salaš u Čeneju. Tada su počeli da me zovu prijatelji i da me pitaju da li sam video tekstove na portalima. Nisam mogao da verujem šta se piše. Šokirao sam se. Rekao sam svojoj majci da me uštine da se uverim da ne sanjam, a ona mi je rekla da je to trebalo da učini mnogo ranije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija