• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

21.04.2018

20:55

(FOTO) NATAŠA SA BEBOM POBEGLA ZA NOVI SAD! Pevačica rešila da se skloni dok ne prođe haos!

Estrada

(FOTO) NATAŠA SA BEBOM POBEGLA ZA NOVI SAD! Pevačica rešila da se skloni dok ne prođe haos!

Podeli vest

Pretučena Nataša Bekvalac je u petak sa ćerkom Katjom i sestrom Kristinom otišla kod roditelja da tamo pronađe mir

Nataša Bekvalac je u petak posle podne uzela svoju bebu Katju u naručje i zajedno sa rođenom sestrom Kristinom pobegla u Novi Sad. Pop pevačica je rešila da se neko vreme skloni iz stana na Dedinju, gde je već danima pod konstantnom opsadom novinara i paparaca.

Aleksandar Jovanović Cile

Skuplja energiju za susret

Nataša, koju je u noći između petka i subote muž Luka Lazukić brutalno pretukao, boraviće kod svojih roditelja Mire i Dragoljuba u Novom Sadu, gde će se odmarati i skupljati snagu za suočavanje sa suprugom u utorak u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

Aleksandar Jovanović Cile

Paparaco Informera uslikao je pop zvezdu u trenucima

Golja, a ne tajkun

"Kakav crni tajkun! Znala sam ja da je Luka najobičniji golja bez dinara u džepu"

Nataša Bekvalac

kada je napuštala svoj dom i hitrim korakom jednoipomesečnu naslednicu stavila u automobil, u kojem ih je čekala njena sestra Kristina.

- Nata ne spava noćima. Ono što se njoj dogodilo je nešto najgore što jedna žena može da doživi. Konstantno je pod pritiskom medija i okoline. Ne sme da izađe iz kuće, jer zna da je uvek neko od paparaca čeka, a samo želi da ima malo mira. Otišla je u Novi Sad jer hoće da se naspava i malo uživa sa svojim detetom - navodi izvor blizak pevačici.

Aleksandar Jovanović Cile

Pre nego što je spakovala kofere i rešila da privremeno promeni adresu, Bekvalčeva je ispričala prijateljima da joj najteže od svega padaju, kako je rekla, "bljuvotine koje Luka sada iznosi u medijima".

Aleksandar Jovanović Cile

- Pogađaju

Sve bebe plaču

Kada bi naša ćerka noću plakala, Luka joj je govorio: "Ma daj, šta ustaješ, sve bebe plaču, pusti je"

Izvor Informera

je priče da je on "finansirao njene hirove" jer je bilo skroz obrnuto. Rekla mi je: "Kakav crni tajkun! Znala sam ja da je Luka najobičniji golja bez dinara u džepu, ali mi to nije bilo važno jer sam se zaljubila. Pa on je trošio moje pare! Kad smo se smuvali, živeo je sa cimerom. Toliko o njegovim finansijama" - ispričao nam je jedan od Natašinih najbližih prijatelja.

Beba je promenila sve

On je dodao da se Lazukić naročito promenio pre dva meseca kada je Nata rodila ćerku Katju, te da je postao patološki ljubomoran na bebu:

Aleksandar Jovanović Cile

- Stalno se žalio kako je beba zauzela njegovo mesto. Kada bi im ćerka noću plakala, govorio je Nataši: "Ma daj, šta ustaješ, sve bebe plaču, pusti je". Nije joj davao da je uzme u ruke! On je, kad se Katja rodila, odjednom postao skroz druga osoba. Bio je ljubomoran na rođeno dete - prepričava naš sagovornik.

Sestra Kristina: Zbog Luke nije pričala s roditeljima šest meseci

Natašina rođena sestra Kristina otkriva da je Luka potpuno poremetio odnose u porodici Bekvalac. Ona kaže da se pop pevačica zbog Lazukića punih šest meseci nije čula sa roditeljima:

Luka: Natašin otac mi preti ubistvom

Luka Lazukić je u petak podneo krivičnu prijavu protiv Natašinog oca Dragoljuba Bekvalca zbog pretnji smrću. Poznati sportski trener gostovao je u četvrtak uveče u emisiji "Da, možda, ne", gde je govorio o ćerkinom prebijanju.

- Ja sam još pre deset godina rekao da bih za Natašu ubio. Sada mogu da kažem da bih i poginuo - kazao je Bekvalac i dodao:

- Srećom, između Novog Sada i Beograda ima dosta kilometara, pa sam se smirio dok sam stigao kod ćerke.

Lazukić je ovu izjavu očigledno doživeo kao pretnju, pa je odlučio da se obrati nadležnim organima.

- On je toliko loše uticao na nju da Nataša nije šest meseci bila u kontaktu sa roditeljima! Luka je shvatio da smo svi provalili njegove namere da je prevari, pa ju je odvojio od najbližih, samo da joj mi ne bismo otvorili oči - rekla je Kristina za Informer i dodala:

Aleksandar Jovanović Cile

- Molim vas, ostavite mi sestru na miru, ona nije dobro. Zadesila nas je jedna od najstrašnijih stvari u životu i potreban nam je mir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Priština čini sve da protera Srbe: Petković sa Kvintom o političko-bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji
Politika

Priština čini sve da protera Srbe: Petković sa Kvintom o političko-bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu - SAD, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, kao i sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji, koje je upoznao sa političko-bezbednosnom situacijom na KiM, sa posebnim osvrtom na poslednju rundu dijaloga u Briselu.

29.03.2024

15:23

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija