• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Aleksandra Spasojević

23.05.2018

22:17

STRUČNJACI IZ AMERIKE POMAŽU SEVERINI DA ZATRUDNI! Pevačica se na sve načine bori da suprugu podari dete

Estrada

STRUČNJACI IZ AMERIKE POMAŽU SEVERINI DA ZATRUDNI! Pevačica se na sve načine bori da suprugu podari dete

Podeli vest

Severina je nedavno otputovala sa svojim mužem Igorom Kojićem kod njegove sestre Nataše u Los Anđeles. Ona im je zakazala preglede na jednoj od najpoznatijih svetskih klinika za plodnost i vantelesnu oplodnju

Pop zvezda Severina Kojić potražila je od stručnjaka u Americi pomoć da zatrudni! Ona i njen suprug Igor Kojić već godinama pokušavaju da dobiju bebu, a pevačica se 2016. godine podvrgla i vantelesnoj oplodnji.

Međutim, Seve je imala spontani pobačaj i od tada ne uspeva da ostane u drugom stanju, ali je to nije obeshrabrilo u borbi da postane majka!
U nadi da će se to konačno i desiti, ona i Igor potražili su rešenje za svoj problem na jednoj do najpoznatijih svetskih klinika za plodnost i veštačku oplodnju, koja se nalazi u Los Anđelesu.
- Pošto su očajni što nikako ne mogu da dobiju bebu, Severina i Igor su se obratili privatnoj bolnici u Americi, u kojoj su spas pronašle i mnoge poznate face iz Holivuda. Oni su do ovih stručnjaka došli uz pomoć Igorove sestre Nataše Kojić, koja tamo živi. Spakovali su kofere i otputovali kod nje, kako bi zatim otišli na kliniku na dodatne preglede. Kad završe sve analize, znaće da li će ići na neke terapije ili veštačku oplodnju - otkriva dobro obavešten izvor za HIT.

Informer

UVEK UZ SUPRUGU Igor je Severinina najveća podrška

Čekaju rezultate analiza
Kad završe sve analize, znaće da li će ići na neke terapije ili veštačku oplodnju

On dodaje da ovo smatraju jednom od poslednjih šansi da napokon dobiju zajedničko potomstvo, ali da ne gube nadu.
- Teško im je, žele sve da probaju kako bi imali decu, ali su optimisti. S obzirom na to da američka klinika ima visok procenat uspešnosti lečenja neplodnosti, uzdaju se u to. Za apsolutnu sreću im fali samo jedna beba, pa se nadaju da će do kraja godine Seve biti trudna. I njihove porodice su im velika podrška u tome, a Kojićevi ne žale novca na preglede i lekare, samo da uspeju - priča naš sagovornik.

Informer

U LOS ANĐELESU Severina i Nataša

Popularna pevačica se, kako bi pomogla telu da ostane u drugom stanju, do sada obraćala različitim stručnjacima za savet. Ona je pribegla i alternativnoj medicini, pa je posećivala homeopatu, ali ni to nije dovelo do trudnoće. Pored toga, ona ide na redovne kontrole kod nutricioniste, s kojim se savetuje u vezi sa pravilnom ishranom.

- Lekar joj je objasnio da je za začeće važno dobro stanje organizma, pa je dobila spisak namirnica koje pozitivno utiču na plodnost kod žene. Uglavnom jede ribu, bareno povrće i sveže voće, a Igor joj se priključio na ovoj dijeti - ističe naš izvor.

SEVERINA PORUČILA MILANU POPOVIĆU: Moj sin Aleksandar je Hrvat i slaviće "Oluju"!

MILAN POPOVIĆ PORUČIO SEVERINI: Moj sin Aleksandar će sam odlučiti da li je SRBIN ILI HRVAT!

Seve: Popović je kriv za moj spontani

Cobra

Hrvatska zvezda je optužila srpskog "kralja bakra" Milana Popovića, s kojim ima šestogodišnjeg sina Aleksandra, da je kriv za spontani pobačaj koji je doživela krajem 2016. godine.
- Milan je kasnio s vraćanjem deteta 13 dana. Ja sam tada išla na vantelesnu oplodnju sa suprugom Igorom i nisam smela da se izlažem stresu. Poslala sam mamu po Aleksandra, ali Milan nije hteo da joj ga preda. To je učinio tek kad je reagovala policija. Tada sam izgubila dete - otkrila je svojevremeno Severina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 5 godina

Za začeće je dosta vazno da zena nema 50 godina.. Zezala se po jahtama a sad se setila dece..

Istrugan

pre 5 godina

Nema za Rajka kapa. Znate kako narod kaze: Kad koke nose obicna jaja, treba promeniti petla. Šalimo se malo da bi bilo lakse, ali ima i kod nas dobrih strucnjaka i prakticara, samo treba da nadje pravog. Nas je sve manje, a nemamo strucnjake za plodnos. Bas čudno. Neka drzava iskoluje takve strucnjake, a ne da se ide u Češku, Ameriku,...

miki

pre 5 godina

Evo ja cu je oploditi kao na jahti,garant radja!!!!

Prolaznik

pre 5 godina

Pomoći će amerikanci svakako. Neki crni doktor posebno. Potrebno je da se ozbiljnije udubi u problem i da domaši cilj. Mali Keba nek malo pričeka ispred. Biće sve u redu.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija