• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić - A. Spasojević

25.07.2018

15:31

(FOTO) RASKRINKANI! KIJA I SLOBA ŽIVE ZAJEDNO! Supružnici kao pred razvodom, a viđaju se u tajnosti

Estrada

(FOTO) RASKRINKANI! KIJA I SLOBA ŽIVE ZAJEDNO! Supružnici kao pred razvodom, a viđaju se u tajnosti

Podeli vest

Paparaco Hita uhvatio je Kristinu Kockar kako ulazi u zgradu na Novom Beogradu u kojoj stan iznajmljuje Slobodan Radanović, gde je i prespavala

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović ponovo žive zajedno, ekskluzivno saznaje Hit! Paparaco Informera uslikao je stjuardesu i pevača kako izlaze iz iste zgrade na Novom Beogradu u kojoj on iznajmljuje stan.

Naša ekipa uhvatila je i dalje zakonite supružnike kako se viđaju u tajnosti, mada uporno tvrde da će se uskoro razvesti. Iako je Radanović u rijalitiju Zadruga prevario Kiju sa Lunom Đogani, oni su očigledno odlučili da svom braku daju još jednu šansu.

Hit je protekle nedelje u stopu pratio najkontroverzniji bračni par u Srbiji. Uhođenje Radanovića dovelo nas je do jednog solitera na Novom Beogradu, ispred kog smo "kampovali" danima jer smo saznali da pevač živi u toj zgradi od kada je izašao iz rijalitija. Zanimalo nas je da li je tačno da je mesecima bez seksa, kako je izjavio za Informer, ili ga neka dama ipak posećuje tajno.

ANA KORAĆ ŠUTNULA DEČKA ZBOG SLOBE! Posle seksi scena sa Kijinim mužem, BIO BOLESNO LJUBOMORAN!

Ono što smo videli potpuno nas je šokiralo. U krajnje opuštenom, kućnom izdanju, sa vezanom kosom, bez šminke i sa naočarima za vid, iz iste zgrade u kojoj živi Radanović izašla je njegova supruga Kija Kockar. Otišla je do obližnje prodavnice, a zatim se nonšalantno sa namirnicama u rukama vratila u gnezdo svog muža, od kog navodno želi da se razvede. Kako su nam rekle komšije, svakodnevno viđaju i Kiju i Slobu, međutim supružnici se trude da nikada ne napuštaju zgradu zajedno.

- Sretala sam ih i u radnji i u samoj zgradi. Spava ona kod njega poslednjih nekoliko dana. Nikada, ruku na srce, nisu bili zajedno, ali ulaze u isti stan. Očigledno se plaše da će ih paparaci fotografisati, pa zato izbegavaju da van svoja četiri zida budu zajedno. Prvih nekoliko nedelja on je tu živeo sam, dolazili su mu samo neki momci. Međutim, izgleda da se Kristina uselila kod njega jer je baš često viđamo - kaže Radanovićeva komšinica.

DOGOVORILA SE SA KUMOM DA IGRA NA KARTU PREVARE? Evo šta Kija ima da kaže na stravične optužbe

KIJA LAŽE: Samo sam išla po naočare

Informer

Kockareva je shvatila da bi neko od komšija mogao da je oda novinarima da se uselila kod Slobe, pa je bez blama na Pinku slagala da je išla kod njega samo po svoje naočare za vid. Na našim fotografijama se jasno vidi da ih je Kockareva imala i kada je ulazila, ali i kada je izlazila iz zgrade.

 - Imam ključeve od Slobinog stana, evo to sad ekskluzivno otkrivam. On mi ih je poslao po svom prijatelju kako bih otišla da uzmem svoje naočare za vid koje su ostale kod njega, a bez kojih ne mogu da vozim - ispričala je Kija, ne objasnivši šta traže njene naočare kod Slobe u stanu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jovan

pre 5 godina

uzese oni skodu pare i napravise karijere a majmuni salju poruke

M2

pre 5 godina

Iz Beograda treba ici u druge delove Srbije, poljoprivredu raditi u prirodu ili u inostranstvo da ovaj reality olos ne zraci omladinu i buduce generacije. Da zivimo od svog rada i ne gledamo prevarante.

Goran

pre 5 godina

To nisu te naochare, to su streberke sto vidite

Sanja

pre 5 godina

Aj nam ucinite uslugu i ne pisite 5 dana o njima pa da vidite na sta su spremni.!!!

Izbori 2024

Vesti

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka
Društvo

Vesić rekao sjajne vesti: Do kraja godine i Požarevac na auto-putu, ceo Dunavski koridor do septembra 2025. – godinu i po pre roka

Na prvoj deonici Dunavskog koridora završeni su radovi u levoj traci, u smeru od auto-puta E75 ka Požarevcu, na koju se prebacuje saobraćaj, kako bi se rekonstruisala i desna traka tako da će prvih 21 kilometar brze saobraćajnice od auto - puta do Požarevca biti završeno i pušteno u saobraćaj do kraja godine, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

23.04.2024

09:49

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija