• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

02.09.2018

23:21

EMINU SMUVAO TURSKI MILIONER! Pevačica posle razvoda našla bogatog momka

Estrada

EMINU SMUVAO TURSKI MILIONER! Pevačica posle razvoda našla bogatog momka

Podeli vest

Turski mediji tvrde da je Jahovićka prebolela muža Mustafu Sandala i da je u ljubavnoj vezi sa Sadetinom Saranom, bivšim menadžerom Fenerbahčea

Emina Jahović je u ljubavnoj vezi s turskim milionerom Sadetinom Saranom! Kako tvrde turski mediji, pevačica je prebolela muža Mustafu Sandala, od koga se razvela pre dva meseca, i zaljubila se u bivšeg menadžera Fenerbahčea, koji je od nje stariji 18 godina.

U tamošnjim tabloidima je kao bomba odjeknula vest da je srpska pevačica navodno našla novog dečka.

Kriju se

- Sadetin važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca u Istanbulu, tako da nikoga ne čudi što je Emina pala na njegov šarm - prenose turski mediji reči izvora, koji je blizak novopečenom paru.

İyi haftalar.. Have a nice week..
@ sadettinsaran је поделио/ла објаву дана 29. Апр 2018. у 10:28 PDT

Jahovićka i Sadetin se navodno viđaju već petnaestak dana.
- Njih dvoje su nedavno viđeni kako se tajno sastaju u luksuznom istanbulskom naselju Bebek. Veoma su oprezni, jer ni Emina ni Sadetin ne žele da ih uslikaju paparaci. S obzirom na to da se ona tek razvela, ne bi volela da se sazna za njihovu romansu - priča izvor za turske medije.

Dva puta se ženio

Otkako je vest da je Jahovićka zavela turskog bogataša procurila u javnost, ona je stalno pod budnim okom novinara. Foto-reporteri su je pratili u stopu i čekali je tri sata ispred salona lepote, upravo u naselju u kome se navodno viđa s novim dečkom. Kad je izašla iz salona, novinari su je pitali da li je u vezi sa Sadetinom, a ona im ništa nije odgovorila, već ih je popreko pogledala i odjurila u automobil.
S druge strane, Sarana su mediji sačekali na aerodromu "Ataturk". On nije potvrdio, ali ni demantovao navode da je zaljubljen u našu pevačicu.
- Najbolje bi bilo da uopšte ne zalazimo u tu temu - kratko je rekao biznismen i time zagolicao maštu javnosti.

Hayirli haftalar.. Have a nice week..
@ sadettinsaran је поделио/ла објаву дана 18. Феб 2018. у 9:33 PST

Inače, Sadetin je dva puta bio oženjen, a iz jednog braka ima ćerku. Bio je i u vezi s poznatom turskom glumicom Hulijom Avšar.

EMINA JAHOVIĆ NA IVICI ANORKSIJE? Pevačica teško podnosi razvod

Letuje s bivšim mužem: On će mi ostati prijatelj

pink.rs

Emina Jahović i Mustafa Sandal su nakon razvoda ostali u dobrim odnosima. Pevačica je nedavno uslikana kako letuje s bivšim na njegovoj jahti. Društvo su im pravili sinovi Javuz i Jaman. Tada se spekulisalo da su njih dvoje ponovo u ljubavi, ali je pevačica to demantovala.

- Iako naše živote nastavljamo odvojeno, ja ću Mustafi uvek biti najiskreniji prijatelj i podrška, a sigurna sam da će i on meni. Naša najvažnija misija je da ostanemo dobri roditelji našim divnim sinovima, i u toj misiji smo ujedinjeni i sa tog puta nećemo dozvoliti da nas bilo šta skrene - rekla je Emina.
Emina je teško podnela razvod - smršala je deset kilograma, pa su se njeni fanovi zabrinuli da je anoreksična, a potražila je i pomoć psihijatra.
- Razvod je kao mala smrt. Onaj ko kaže da je lako prošao kroz razvod, laže! - pričala je ranije Jahovićka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pismenost

pre 5 godina

Kaže se i piše:"Jahovićeva", a ne "Jahovićka", piskarala.

Duki

pre 5 godina

Nema veze koliko je stariji,bitno je da je ćuna kabriolet i da ima love

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija