• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

10.10.2018

12:46

OGLASILI SE ADVOKATI KOJI SU PREKINULI SARADNJU SA NATAŠOM BEKVALAC! Evo šta su rekli o pevačici!

Estrada

OGLASILI SE ADVOKATI KOJI SU PREKINULI SARADNJU SA NATAŠOM BEKVALAC! Evo šta su rekli o pevačici!

Podeli vest

Advokatska kancelarija "Aleksić sa saradnicima" više ne sarađuje sa pevačicom Natašom Bekvalac, u svim postupcima. Među njima je sudski postupak za starateljstvo nad detetom, porodično nasilje sa suprugom u kojem ima status oštećene i drugi

Natašu Bekvalac će od sada zastupati kancelarija "Ateljević".

- Naš kolegijum je odlučio da je prekid saradnje sa Natašom Bekvalac logičan sled događaja. Sagledali smo sve predmete koje smo vodili u njeno ime i zaključuili da smo dobar posao uradili i gospođa Bekvalac je rezultatima bila zadovoljna. Međutim, zbog obima posla koji kancelarija "Aleksic sa saradnicima" ima sa preko 200 zaposlenih u Beogradu i Novom sadu, rešili smo da pevačici otkažemo punomoćje zbog predmeta koji su za nas manje relevantni ili čak irelevantni - rekla je advokatica koja je član kolegijuma kancelarije "Aleksić sa saradnicima".

NATAŠA BEKVALAC ostala bez advokata koji ju je zastupao 10 godina!

Vlasnik advokatske kancelarije koja je do sada zastupala Natašu, dr Nemanja Aleksić, potvrdio je da je saradnju sa njegovim timom Bekvalčeva zaista i okončala.

- Ne želim da komentarišem odluku kolegijuma kancelarije "Aleksic sa saradnicima", a gospođi Bekvalac želim sve najbolje u poslovnom i privatnom životu - rekao je Aleksić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksandar

pre 5 godina

Pre bih rekao da su problemi sa moralom gospode Bekvalac uzrok prekida saradnje nego nešto drugo

romanov

pre 5 godina

a u stvari,je da natasa nema lovu ,,a rekla im je dace braneci nju ,,kao poznatu pevacicu,,dobiti toliko poslova,da nece moci sve da signu,,normalno ,,ova ,,ozbiljna,, firma sa 200 zaposlenih ne veruje u rad za ,,dz,,a i oni su je vec verovatno odrali za avans tako daje mogla da ocekuje jos gore na kraju..

Marcco

pre 5 godina

A jel dogovor bi, platicu na kompenzaciju za reklamu

88

pre 5 godina

Znaci beznadezan slucaj?Nemojte barem tako licemerno,"zelimo joj dobro...."ali sto dalje od naseg tima od 200 advokata .

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija