• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

16.10.2018

12:09

ANA NIKOLIĆ POTPUNO GOLA PRED KAMERAMA! Šok za  gledaoce, pevačica rešila da u rijalitiju pokaže sve!

Estrada

ANA NIKOLIĆ POTPUNO GOLA PRED KAMERAMA! Šok za gledaoce, pevačica rešila da u rijalitiju pokaže sve!

Podeli vest

Ana Nikolić je odlučila da snimi sopstveni rijaliti u kojem će pokušati da smrša, a pokazaće svaki višak na svom telu u krupnom planu, što će biti šok za televizijske gledaoce.

Ana će kroz rijaliti pokušati da vrati stari izgled. Ona je u dogovoru sa svojim saradnicima, koji rade na ovom projektu, pristala da je kamere snimaju čak i u golišavim izdanjima.

 - Ana želi da ovim ostvarenjem podstakne druge žene da koliko god dodale kilograma uvek mogu da budu one stare, seksi i poželjne. Takođe, Ana želi da je kroz ovaj projekat njena publika bolje upozna i da vidi koliko je hrabra, borbena i da je od onih žena za koju prepreke ne postoje. Da bi ohrabrila žene za viškom kilograma, ona će pristati da pred kamerama proliva znoj s instruktorima u teretani, ali i suze kada ne može da uđe u neki komad garderobe ili kad mora da pojede nešto što joj se nimalo ne dopada, ali tu nije kraj. Ana je pristala i da je snimaju čak i golišavu, gde će moći da joj se vidi svaka strija i svaki suvišni kilogram. Šou-program u kojem će publika gledati jednu estradnu zvezdu kako u donjem vešu staje na vagu i meri kilograme i u mnogim drugim nezamislivim situacijama biće nešto što će svi hteti da vide i to je garancija da će ovaj projekat biti pun pogodak - otkriva izvor blizak Nikolićevoj.

Ana je imala posebne uslove za snimanje ovog rijaliti-šoua.

- Ana je naglasila svom timu koji radi na ovom projektu da angažuje reditelja koji će biti na visini zadatka i koji će ućiniti njen rijaliti-šou spektakularnim. Njeni saradnici trenutno su u pregovorima s Aleksandrom Jankovićem, rediteljem koji je radio na serijama “Žene sa Dedinja”, “Sinđelići” i “Ruža vjetrova”. Uskoro Anin brat Marko treba sa njim da se sastane kao bi se dogovorili o honoraru i potpisali ugovor. Nikolićevoj se dopala ideja da Janković bude na čelu njenog projekta, a uskoro će se znati da li će on biti zasigurno reditelj Aninog rijalitija - ispričao je sagovornik koji nije želeo da se otkriva njegov identitet.

ANA NIKOLIĆ TRAŽI 500.000 EVRA DA UĐE U RIJALITI: Pop zvezda priprema veliki televizijski projekat!

Sam proces mršavljenja u rijalitiju neće ići lako, jer Ana problem sa gojaznošću ima zbog hormonalnog poremećaja.

- Anu ovih dana prijatelji zovu i interesuju se za njeno zdravstveno stanje. Ona im je priznala da se mnogo ugojila zbog problema sa hormonima, ali da već radi na rešenju tog problema i da je uverena da će ga rešiti onako kako joj lekari budu posavetovali. Takođe, pevačica polaže nadu i u treninge i korigovanu ishranu, što će joj takođe pomoći da se otarasi viška kilograma - otkriva jedna Anina prijateljica.

Podsećamo, Ana je već počela aktivno da trenira i da se hrani zdravo, a prvi rezultati su već vidljivi. Nikolićeva se oslobodila nekoliko kilograma viška, zbog čega je neizmerno srećna. Dalji proces mršavljenja planira da pokaže u svom rijalitiju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija