• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

29.11.2018

12:25

PRVA IZJAVA DARKA LAZIĆA POSLE BORBE ZA ŽIVOT! Pevač nakon mesec i po dana izveden iz KBC Zemun!

Estrada

PRVA IZJAVA DARKA LAZIĆA POSLE BORBE ZA ŽIVOT! Pevač nakon mesec i po dana izveden iz KBC Zemun!

Podeli vest

Darko Lazić nakon više od mesec dana izveden je iz KBC Zemun, u kojem je ležao od 23. oktobra kada je na putu Subotište-Brestač imao tešku saobraćajnu nesreću!

Nakon velike borbe za život i nekoliko operacija koje je imao, Darko je danas, u četvrtak 29. novembra, konačno iz KBC Zemun prebačen u banju u kojoj će nastaviti sa oporavkom.

(FOTO) DARKOVA TRUDNA VERENICA OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU: Podelila sliku Lazića iz bolničke postelje!

Darko je snimljen po izlasku iz KBC Zemun, odakle je odvezen ambulantnim vozilom, koje su svojim kolima pratili Darkov otac Milan i brat, dok su pevačeva majka Branka i prijatelj Miljan krenuli ambulantnim kolima sa Darkom.

MAJKA DARKA LAZIĆA OTKRILA ISTINU! Priznala u kakvim su odnosima sa Anom i kada će pevač izaći iz bolnice!

Na pitanje kako je Darko je podigao ruku i digao palac kao znak da je dobro, nakon čega je dodao:

- Ide na bolje!

Kako je rečeno ambulantna kola su zagrejana na 21,7 stepeni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 5 godina

E, sad samo da protekne dovoljno vremena i da zastare krivična dela ugrožavanja bezbednosti saobraćaja, vožnje sa oduzetom dozvolom pre 5 godina, vožnja pod dejstvom alkohola i naduvan od narkotika (advokati će da ovo glatko obore jer nije rađeno ispitivanje na narkotike). Zvezda granda može sve što joj se hoće. Ne plaća zdravstveno a oko nje su se polomili, pravo je čudo da i ministri nisu dolazili da se interesuju kako mu je.

Temperatura

pre 5 godina

E, koja vest. Kola zagrejana na 21,7 stepeni. Jedino sto fali ne rekoste kojih: C ili F. Svaka cast, na profesionalnosti.

dragan

pre 5 godina

Bas sam se obradovao za tog probisveta sad moze da smrce do mile volje A i zadovoljan je da su SVI pisali o njemu MAMO VAS JE SVE ZAVFRNUO BAS STE .................

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija