• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

03.12.2018

23:00

ANA NEMA VREMENA DA DARKU DOVEDE ĆERKU! Pevačeva majka ispričala u kakvim je odnosima sa snajkom

Estrada

ANA NEMA VREMENA DA DARKU DOVEDE ĆERKU! Pevačeva majka ispričala u kakvim je odnosima sa snajkom

Podeli vest

Branka Lazić kaže da njenom nasledniku Darku sve više nedostaje ćerka, ali da ne može da kontaktira sa snajom kako bi im dovela Lorenu

Majka Darka Lazića, Branka kaže da njen sin traži da vidi ćerku Lorenu, ali da njegova bivša žena Ana Sević nema vremena da je dovede.

U intervjuu za Informer Branka otkriva kroz šta je sve prolazila otkako je Darko 23. oktobra doživeo tešku saobraćajku, priča koliko je strahovala da li će njen mezimac preživeti, objašnjava da je bila u ogromnoj panici da ne ostane invalid, ali i koliko sebe krivi što je pevač uopšte dospeo u situaciju u kojoj mu je život bio ugrožen.

Darko stalno pita za Lorenu, a vaša snaja Ana Sević nikako da je dovede kod njega. Zašto?
- Ne znam. On traži da vidi Lorenu, ali ne mogu da mu ispunim tu želju dok ne kontaktiram sa njom. Moram da vidim sa Anom da li bi pristala.

Ali zašto biste vi tražili dozvoli, pa Darko je Loreni otac koliko je Ana majka?
- Kada je reč o Loreni, uvek smo imali neki dogovor kada može, kako može... Tako je bilo i ranije. Ana ima nekih svojih obaveza, zbog kojih očigledno ne može da je dovede. S druge strane, Lorena je vrlo mala, ne znam da li će razumeti celokupnu situaciju. Ona će shvatiti da se nešto dešava, pa ne znamo kako će to uticati na nju.

Da li ste vi videli unuku otkako je Darko doživeo saobraćajku?
- Ne, samo smo se čuli preko telefona.

Da li vam je teško zbog toga?
- Pa kako nije, ali Ana nema vremena. Mnogo mi je žao što unuka u ovom strašnom momentu nije pored nas, da je zagrlimo, poljubimo, ali nažalost, tako je.

Zbog čega se Ana tako ponaša. Da li ste je uvredili?
- Ma kakvi, ništa nismo skrivili. Nikada je nismo povredili, bili loši prema njoj...

Foto: Informer

 

 

 

Najgore je prošlo, ali da se vratimo na taj 23. oktobar. Kako ste se osećali kada ste čuli da je vaš sin doživeo strašnu saobraćajku?
- Najteže mi je bilo prvog dana kada su ga odveli u bolnicu, a ja sam ostala kod kuće. Suprug i sin su otišli, nisu hteli da me povedu. A ja sama, ne znam da li je uopšte živ, samo znam da je imao udes. Bilo je jezivo. Ni ne sećam se šta sam u tom momentu radila, osim što znam da sam plakala i čekala šta će da mi jave. Mada, potajno sam se nadala i verovala da je živ. Da tako nešto njemu ne može da se desi.

DARKU LAKNULO KADA JE ČUO DA NEĆE BITI SAM U BANJI: Majka se preselila u Mladenovac da brine o njemu!

Tokom njegovog boravka u bolnici bilo je dana kada je delovalo da je sve izgubljeno, čak su mu i lekari davali minimalne šanse da preživi...
- Jeste, a mi ništa nismo mogli da učinimo i to je ono najgore. Tada smo se okretali Bogu, crkvi, manastirima, molitvi... Sećam se da sam jedva preživela i dan kada je bila operacija. Sve vreme smo bili u bolnici i molili se. Jedino što sam tražila od Boga je da ne ostane nepokretan, to me je užasavalo. Ali sam se potajno nadala da neće, jer je pokazao da je jak. Preživeo je unutrašnje krvarenje i sve loše što ga je zadesilo.

Foto: Informer DN

 

Da li ste krivili sebe kao roditelja što vam je sin dospeo u ovakvu situaciju?
- Kako nisam, krivila sam sebe zbog svega, svašta mi je prolazilo kroz glavu. Možda je trebalo više da ga zovem, raspitujem se, kontrolišem... Ja sam Darka vaspitala da bude dobar i da svakog poštuje i ceni, a sebe najmanje. Za to najviše sebe krivim, što ga nisam vaspitala da bude drugačiji.

Otkako je prebačen na rehabilitaciju u Selters banju, vi se ne odvajate od njega. Da li vam nešto traži da jede, pije, da vidi nekoga osim Lorene?
- Ništa ne traži, samo želi da što pre ustane na noge. Ali to ne može brzo.

ANA SEVIĆ PREKINULA TIŠINU: Nije tačno da NE DOZVOLJAVAM VIĐANJE DETETA! Darko u svakom momentu zna ŠTA RADI LORENA!

 


Menjamo život iz korena

Kada se Darko vrati kući, da li ćete neke stvari promeniti?
- Mnoge stvari ćemo promeniti, ceo život iz korena. Ne znamo da li će izaći do Nove godine, ali to priželjkujemo. Muka mi je više od bolnica. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!
Politika

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbin koji je je glasao za prijem samozvanog Kosova u SE!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je, po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija