• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

02.01.2019

11:44

(VIDEO) JOŠ SAMO 101 ŽENA I SMIRIĆU SE! Bivši muž Kije Kockar i ljubavnik Lune Đogani se ne zaustavlja

Estrada

(VIDEO) JOŠ SAMO 101 ŽENA I SMIRIĆU SE! Bivši muž Kije Kockar i ljubavnik Lune Đogani se ne zaustavlja

Podeli vest

Sloba Radanović kaže da ne želi više da ga kroz život vode emocije, već ističe da će početi do daske da uživa u životu

Momak zbog kog su devojke balavile u 2018. godini Sloba Radanović kaže da još nema nameru da se smiri kraj neke žene jer hoće da uživa u životu! Preko noći je postao poznat zato što je prevario ženu Kristinu Kockar u rijalitiju "Zadruga" sa blogerkom Lunom Đogani i zahvaljujući toj aferi u prethodnoj godini bio je u žiži brojnih skandala.

Foto: Zoran Sinko

 

Radanović, koji je raskrstio i sa ženom i sa ljubavnicom, ekskluzivno za Informer kaže da više neće stajati na kočnicu, već da će uzimati sve što mu se u životu nudi.


- Spajali su me u protekloj godini sa brojnih ženama. I sa onima sa kojima sam bio i sa onima koje nisam ni takao. Moram da priznam da su me i jurile devojke, dobijao sam svakakve ponude, a ja sam uvek stajao na kočnicu, čekao da se ponovo zaljubim. Ali sada sam doneo jednu novogodišnju odluku. Dižem nogu sa kočnice, stavljam je na gas i idem do daske. Još 101 žena i smiriću se, majke mi. Kao što kaže Nikola Kojo u "Anđelima" - poručuje jedan od trenutno najpopularnijih i najtraženijih pevača kroz smeh.

Foto: Zoran Sinko

 

On dodaje da mu emocije nisu ništa dobro donele i da će zato prestati da razmišlja srcem:
- Do sada sam dozvolio da me kroz život vode osećanja i vidite gde me je to dovelo. Srljao sam iz greške u grešku, uvek ja bio najgori, ovakav, onakav... Trudio sam se da svima bude dobro, da se prema svima postavim korektno, a samo sam ispadao grbav. Pa vreme je i ja malo da mislim na sebe. Mlad sam, imam 29 godina, kada ću da uživam u životu ako ne sada - pita se Radanović.

(VIDEO) EKSKLUZIVNI PAPARACO! Sloba uhvaćen SA NOVOM DEVOJKOM! Popularni pevač smuvao zgodnu plavušu!

Foto: Zoran Sinko

 

Devojku doveo na slikanje?


Nekoliko dana pred slikanje ovog editorijala Informer je uspeo da uhvati Slobu sa anonimnom plavušom u veoma prisnom izdanju. Radanović ju je doveo i na fotografisanje za naš praznični trobroj, ali nije želeo da otkrije da li mu je to devojka:
- Koja god žena bude bila pored mene, neću pričati o svom odnosu sa njom. To nije džentlmenski! Ni jedna ne bi mogla da izdrži ovoliki medijski pritisak, kako mislite onda da smuvam 101 - našalio se na svoj račun pevač.


Dekoracija: instagram/Balon centar Srbija
Šminka: Mraković Dragana
Odelo: instagra/Sax_fashion_


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Aaaaauuuuuuu, jak, j**ač ! ! ! ! ! ! Samo on ima onu stvar, i samo on može, ha ha ha ha ! ! ! ! ! ! !

KilU

pre 5 godina

Sigurno, brate cepaj gde hoces i koga hoces... isto to rade i one ne obaziri se na primitivne seljacine kojima je rok trajanja prosao .

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija