• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Aleksandra Spasojević

08.01.2019

23:13

SVI MISLE DA NJEN ŽIVOT BAJKA, ISTINA JE DRUGAČIJA! Folk zvezda Dragana Mirković progovorila o patnji kroz koju je prošla

Estrada

SVI MISLE DA NJEN ŽIVOT BAJKA, ISTINA JE DRUGAČIJA! Folk zvezda Dragana Mirković progovorila o patnji kroz koju je prošla

Podeli vest

Dragana Mirković kaže da joj je najteže bilo kad je pred suprugom Tonijem Bijelićem, koji je operisao aneurizmu na mozgu, glumila da je hrabra * To su bilo dani ispunjeni strepnjom koju sam maskirala osmehom

Dragana Mirković otkriva za Informer da često smehom krije patnju! Folk zvezda kaže da ljudi stalno govore kako je njoj lako jer ima uspešnu karijeru i miran porodični život sa suprugom Tonijem Bijelićem, sinom Markom i ćerkom Manuelom, ali da ne znaju da je i ona prošla kroz mnogo teških trenutaka u životu.

Pevačica ističe da su je takve stvari ojačale i da veruje da sada može da se nosi sa svim nedaćama.
- Život mi je dao mnogo više trenutaka koji mame osmeh nego onih koji izazivaju suze... Imam zdravu i harmoničnu porodicu, decu na koju sam ponosna, divnog muža, uspešnu karijeru, publiku koja me poštuje i voli. Ali to ne znači da nije bilo i teških dana ispunjenih bolom i patnjom. Ipak, i tada sam uspela da zadržim osmeh na licu - objašnjava Mirkovićeva.

Foto: Peđa Milosavljević

Najteži trenutak za njenu porodicu bio je svakako onaj kad je njen suprug Toni pre godinu i po dana iznenada operisao aneurizmu na mozgu.
- Koliko god da sam jaka kada je reč o mojim zdravstvenim problemima, toliko me duboko pogađa sve ono sto se dešava meni najdražim ljudima. Tonijevu operaciju sam izuzetno teško podnela. To su bilo dani ispunjeni strepnjom koju sam maskirala osmehom. Suze sam skrivala od svih, a naročito od njega. Hvala Bogu i sjajnim lekarima, sve je prošlo bez ikakvih posledica. On je sada savršeno zdrav i zato i mogu da pričam o tome. Inače mi je donedavno i razgovor na tu temu predstavljao izvor stresa i tuge - iskrena je Mirkovićeva.

Ona se prisetila i svojih zdravstvenih problema od pre dve godine, kada je i sama završila na operaciji kuka. Priznaje da je bila veoma hrabra, posebno zbog muža i dece.

- Kada mi je rečeno da moram da se operišem, prihvatila sam to sa smirenošću, čak sam sa osmehom ušla i izašla iz operacione sale. Lekari su mi pričali da sam imala osmeh na licu i dok su me budili iz anestezije. Moj posao, koji podrazumeva igranje i mnogo vremena na štiklama, ostavio je posledice - ističe Dragana.

PRVE INFORMACIJE O STANJU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pevačica hitno primljena u bolnicu, a sada se oglasio njen PR TIM!

Slavim dva Božića

Foto: Peđa Milosavljević

 

Pevačica podseća da se u njenom domu u Beču slave dva Božića.
- Mi proslavljamo i katolički i pravoslavni Božić. Zbog toga praznična atmosfera u našem domu traje čak mesec dana. Kad je reč o srpskim običajima, sve ih poštujemo. Čak su i Austrijanci koji dolaze kod nas 7. januara navikli na sve to i dopada im se - priča Dragana.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija