• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2019

23:09

IMALA SAM SEKS U AVIONU DOK SAM BILA TRUDNA!  Tanja Savić otkrila najintimnije detalje iz svog života

Estrada

IMALA SAM SEKS U AVIONU DOK SAM BILA TRUDNA! Tanja Savić otkrila najintimnije detalje iz svog života

Podeli vest

Tanja Savić ne bira ni vreme ni mesto za vođenje ljubavi, pa je tako, bez blama, otkrila da je sa suprugom Dušanom Jovančevićem imala seks u avionu dok je bila trudna

- Najluđe mesto gde sam vodila ljubav bilo je u avionu, kada smo išli za Australiju. Nije bilo u kabini nego u biznis klasi. Niko nije video, divota. Inače, bila sam trudna tada - rekla je pevačica u emisiji "Ami Dži šou" i dodala da se strastveno ljubila s jednom pevačicom.

- U današnje vreme je to normalna stvar. Poljubila sam se s jednom devojkom koja je isto javna ličnost. U pitanju je moja koleginica, ali neću da otkrivam njeno ime. Ona zna - rekla je tada Tanja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
GoaldCoast

pre 5 godina

Sada bi i ti neki pornic aferu kako bi bila popularna.u Australiji si niko i nista te fore vase nepale kod Engleza samo u seljackoj Srbiji ,Svi vi kada vam dupe ogladni vratite se da vas ogreje Australijsko sunce .

Seka

pre 5 godina

Ove pevaljke se takmice koja ce vecu sex bljuzgu da isprica!

zora

pre 5 godina

A zasto ove pevaljke misle da nas njihov seksualni zivot zanima???To ispricajte vasim cerkama i spremite ih za buducnost.

Marcco

pre 5 godina

Jel svrha ove "izjave" da napomene da je u Australiju letela biznis klasom?

Paja

pre 5 godina

Videla zaba da se kobila potkiva pa i ona digla nogu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija