• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

17.02.2019

17:25

NEPOZNATI DETALJI NESREĆE: Kofer spasio život Tei Tairović! Pevačica u ŠOKU ispričala kako su izgledali POSLEDNJI TRENUCI sa Šabanom!

Estrada

NEPOZNATI DETALJI NESREĆE: Kofer spasio život Tei Tairović! Pevačica u ŠOKU ispričala kako su izgledali POSLEDNJI TRENUCI sa Šabanom!

Podeli vest

Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći, a nekoliko sati pre toga nastupao je sa koleginicom Teom Tairović koja je ispričala da ju je samo jedan kofer sprečio da bude u kolima sa Šabanom Šaulićem

Pevačica Tea Tairović kojoj je Šaban Šaulić pomogao tokom karijere ispričala je da je u šoku zbog nesreće u kojoj je život izgubio pevač. Ona je otkrila kako je izgledao njihov nastup, te da je Šaban Šaulić bio veseo.

- Iskreno da vam kažem u šoku sam! Jutros sam čula celu ovu vest, bukvano nisam mogla da poverujem. Kako da vam kažem, bio je pun klub, svi su bili veseli i raspoloženi. Čovek koji ga je vozio nije popio ni kap alkohola. U šoku sam. Nisam ga videla posle nastupa, odmah je otišao jer je žurio na avion. Sve je bilo u najboljem redu. Uopbičano su se šalili, bili su lepo raspoloženi. Pogotovo Šaban - rekla je Tea, a potom je otkrila nepoznate detalje:

- Pozvali su me da se vraćam sa njim za Beograd, ali pošto sam izgubila kofer nisam mogla da idem sa njima, te sam čekala da dođe kofer kako bih mogla da nastavim put za Beograd. Ali sada kada vidim - kofer mi je spasio život - kaže za vidno potresena Tea Tairović.

Tea Tairović muzičku karijeru započela je učešćem u "Zvezdama Granda" 2015/2016. godine, gde je već na samom početku dobila veliku naklonost kralja narodne muzike, Šabana Šaulića.

ODLAZAK VELIKANA! Evo gde će biti SAHRANJEN Šaban Šaulić

Šaban je Teu podržavao tokom čitavog takmičenja, a ubrzo po završetku sezone njih dvoje su snimili duetsku pesmu "Od kad tebe znam", koja je odmah postala veliki hit.

 

(VIDEO) JOŠ SE BORE ZA ŠABANOVE PRIJATELJE... Oni su POSLEDNJI VIDELI Šaulića živog, bili su veseli, a onda su krenuli na KOBNI PUT!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 5 godina

Takav se neće skoro roditi.....moje saučešće porodici ! ! ! ! ! ! !

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija