• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nataša Šašić

01.05.2019

23:00

(FOTO) NAPALIM SE ČIM UZMEM ALATKU! Dara Bubamara zasukala rukave za Međunarodni praznik rada!

Estrada

(FOTO) NAPALIM SE ČIM UZMEM ALATKU! Dara Bubamara zasukala rukave za Međunarodni praznik rada!

Podeli vest

Dara Bubamara kaže da bez greške obavlja sve muške poslove i tvrdi da je seksi čak i kada burgija ili majstoriše po kući

Dara Bubamara priznaje da se napali čim dohvati neku alatku u ruke! Vrcava pevačica je pred praznik rada zasukala rukave i odlučila da uradi generalku u svom domu u Novom Sadu. Osim krpe i metle, folkerka se dohvatila i bušilice, čekića i ostalih majstorskih rekvizita i pokazala šta zna i ume.

Bubamara kaže za sebe da je veoma atraktivna dok obavlja sve te muške poslove.

- Seksi sam ja i sa alatom u rukama. Kada dohvatim burgiju ili bušilicu ili bilo koji drugi alat, sve puca! Žena koja dobro izgleda provokativna je i u beloj majici, običnoj košulju ili kada je zakopčana do grla. To nema veze sa izgledom... Za sebe znam da zračim kao seks-bomba. I muškarci mi to stalno govore - priča pevačica.

Foto: Andreja Damjanović

Dara već godinama živi sama sa sinom, pa nema jaku mušku ruku koja bi obavljala majstorije po kući.

- Umem da zamenim sijalicu, ukucam ekser i popravim ako se nešto u kupatilu ili kuhinji pokvari. Ja sam samostalna žena i borac. Meni ne treba muškarac da obavlja bilo šta umesto mene. Sama zarađujem, tako da mogu i da kvarim i da popravljam. Zna se koja je jedina stvar za koju je neophodan muškarac, ha ha - objašnjava pevačica i dodaje da joj se često dešavalo da mora da majstoriše i oko automobila:

- Godinama vozim i sama idem na duga putovanja. Normalno je da umem da promenim gumu kada mi pukne nasred puta. Morala sam sve to da naučim. Pa, šta bih drugo radila, stajala negde u nedođiji i čekala nekog muškarca da mi promeni gumu? Kako da ne!

Foto: Andreja Damjanović

DARA BUBAMARA: Volim i muškarce sa MALIM! Ali mora da BUDE TEHNIČAR!

Bubamara veoma voli da praznuje, pa se trudi da za 1. maj nikad ne zakazuje nastup.

- Poslednjih godina sam stvorila sebi mogućnost da biram kada ću da radim, pa gledam da ne zakazujem nastupe za praznik rada. Tih dana se okupi cela rodbina kod moje bake u Futogu. Dođe nam i porodica mog bivšeg muža Milana. Imamo predivan ručak i uživamo u prirodi - priča Dara i objašnjava da nije uvek imala prilike da se opušta za praznike:

- Kada sam bila mlađa imali smo tradiciju, mama, tata, brat i ja da za praznik rada odemo na Frušku goru i raspalimo roštilj. Dok sam bila srednjoškolka, obožavala sam uranke sa društvom i odlazak u Kamenički park u Novom Sadu, gde je bio i luna-park, pa smo se super zabavljali. Međutim, počela sam da pevam već sa 16 godina i imala sam velike koncerte sa bendom i tada sam prestala da odlazim na okupljanja sa mojim vršnjacima.

Foto: Andreja Damjanović

Samo u trudnoći sam pauzirala

Dara je karijeru započela 1993. godine i kaže da se od tada odmarala samo dok je bila trudna sa sinom Konstantinom.

- Godinama radim bez pauze, jer posao pevača nije nimalo lak. Stalno putujemo, za jedan vikend pređemo kilometara koliko neko ne pređe za mesec dana. Jedinu pauzu do sada imala sam samo kada sam bila trudna. Tada sam kulirala godinu dana, odmarala se i šetala po Parizu. Jesam bila u stanju da pevam, ali nisam želela. Kada odem u penziju, gledaću da se skrasim u nekoj kućici na obali mora, a do tada za mene je svaki dan 1. maj - objašnjava folkerka.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Čisto sumnjam da ova nadri"umetnica"ume da drži iglu i ušije dugme,a bušilica za nju samo predstavlja vrstu poželjnih vibracija.

MEDJED

pre 4 godine

GOTOVO JE VISE NIKOG NE INTERESUJU NARODNE KURVE ,RUSI NI MIGOVI,PUKLI STE JER STE PREFORSIRALI NAROD LOSOM PROPAGANDOM.

Jimmy le Santo

pre 4 godine

Na sta ova spade jadi mora se slikati skoro gola i blamirati kako bih bila popularna a vamo kazu pjevacice kome vi pjevate. A pjevate kako i izgledate malo debelo na pekinezera lici uzas. Daro penzija je za tebe.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija