• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

03.05.2019

11:04

(FOTO) DA LI JE OVAJ NORMALAN? DARKO LAZIĆ OPET PIJE! Slistio dva bokala šljivovice

Estrada

(FOTO) DA LI JE OVAJ NORMALAN? DARKO LAZIĆ OPET PIJE! Slistio dva bokala šljivovice

Podeli vest

Darko Lazić se vratio alkoholu! Posle teške saobraćajne nesreće, koju je pijan izazvao u oktobru prošle godine i iz koje je jedva izvukao živu glavu, pevač se zarekao da će prestati da pije, ali je pogazio reč

On je pre četiri dana bio gost na proslavi jedne radio-stanice, na čijem je takmičenju i započeo muzičku karijeru, a društvo mu je pravila verenica Marina Gagić, koja je u poodmakloj trudnoći.

- Lazić je brzo sa vode prešao na rakiju. Za sat vremena je popio bokal šljivovice, pa mu je konobar doneo još jedan. Očigledno je da se nije opametio posle nesreće, opet sve radi po starom! - rekao nam je izvor, koji se zatekao na proslavi.

KAKAV BLAM! Žena Viktora Troickog PRSLA na svadbi kod Karića! Za sve su krivi gosti koji su je pomešali sa jednom ŽENSKOM OSOBOM!

Foto: Informer DN

Darko je te večeri bio veseo! Igrao je uz pesmu Ere Ojdanića, koji tvrdi da ne zna koliko je te noći popio njegov kolega.
- Super smo se zabavili na proslavi. Nemam pojma šta je Dare pio, ne zagledam ljudima u čaše. Šou smo napravili kad sam pevao hit "Pauk", a on je odigrao koreografiju. On je sjajan dečko. Marina je sve vreme bila uz njega, baš je fina devojka, lep su par - zaključuje Era.

(FOTO) KARLEUŠA REŠILA DA SVIMA ZAPUŠI USTA! Pokazala da između nje i Duška ljubav cveta

Foto: Informer DN

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vojvoda

pre 4 godine

Neznam cime je ovaj covek zasluzio da je stalno prisutan u novinama.Ima mnogo drugih i lepih stvari koje mozemo da procitamo.

boki

pre 4 godine

Zar ova osoba ne bi trebala da je u zatvoru??? (pijan, velika brzina, bez dozvole, težak udes... treba li još nešto???

mirko

pre 4 godine

U to vreme je jedno dete umrlo, jer nije bilo novca za lecenje ! Pojedincima se dalo besplatno lecenje i luksuzni apartmani za bahacenje i jos su tom svom "bolesnom stanju" samo krivi , jer su bili pod uticajem alkohola i opojnih supstanci ..sto kazu "uzalud je pred svinju bisere bacati" ..

zora vukasinovic

pre 4 godine

bunar-trbusina duboka pa hvala bogu i svetom casiliji ima dje da stanu dva bokala sljive.ozezi jednom se zivi

baron

pre 4 godine

Sve znate,što ne objavite ko štiti ovog čoveka

Gagi

pre 4 godine

Seljace iz Brestace jase dalje. Nece se on skoro opametiti...

englezii

pre 4 godine

Akoga to bas tako jako zanima ozderavanje tog debilcine !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija