• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

11.05.2019

09:08

(FOTO) Marija Šerifović objavila fotku U KUPAĆEM KOSTIMU! Internet ovo NE MOŽE DA IZDRŽI!

Estrada

(FOTO) Marija Šerifović objavila fotku U KUPAĆEM KOSTIMU! Internet ovo NE MOŽE DA IZDRŽI!

Podeli vest

Ju Maro, kako si zgodna u tom kostimu - glasio je jedan komentar

Marija Šerifović otputovala je na odmor u toplije krajeve, a onda je svoje pratioce na društvenim mrežama iznenadila fotografijom u kupaćem kostimu.

Pevačica ovakve trenutke iz privatnog života skoro nikada ne objavljuje, međutim sada je napravila izuzetak.

Nakon ovoga usledio je veliki broj komentara iznenađenih pratilaca, poput jednog koji je glasio: "Ju Maro, kako si zgodna u tom kostimu", a za samo par sati ova slika dobila je više od 60.ooo lajkova.

(FOTO) PIČVAJZ U ZVEZDAMA GRANDA! Diskvalifikovani takmičar OBJAVIO PREPISKU SA MARIJOM ŠERIFOVIĆ!

Mariji je u bazenu društvo pravio maleni Aleksej, sin muzičara Saše Nikolića koji je jedan od pevačicinih najbližih saradnika, a za koga je Marija veoma vezana. Pored toga što su bliski poslovni saradnici, Marija i Saša povezani su i porodičnim vezama, s obzirom na to da je pevačicina majka Verica Šerifović tri godine bila u braku sa Sašinim ocem, muzičarem Mićom Nikolićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ozbiljni razgovori ?????? #GospodinAleksej i #Mavija

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on May 10, 2019 at 10:37am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lule

pre 4 godine

Divim se Mariji kao prekrasno ljudsko bice, za mene je nebitno sta je obukla i kako izgleda, kad zapeva sve je sporedno, vidim i cujem nekog sa dusom i glasom andjela. Zivele ti nama Marija i pevala nam jos dugo, dugo, dugo...

Dule

pre 4 godine

Немојте да гадите читаоце Информера оваквим сликама.

Saradžogla

pre 4 godine

Ja ovog dečka najviše ,,obožavam,, od onoga dana kada sam video muzički spot kada na beogradskim Terazijama nakresan grli poslužavnik i gura prolaznike.A šo se tiče slike sa kupaćim kostimom MOLIM VAS KI BOGA da ne objavite.Samo mi jošte to treba da vidim,spazim ili ugledam!To ti kažem.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija