• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

11.05.2019

09:19

DAVID SE ODREKAO MAJKE ZBOG ANINE PI*KE! Aleksandra Subotić žestoko oplela po bivšem vereniku i njegovoj devojci

Estrada

DAVID SE ODREKAO MAJKE ZBOG ANINE PI*KE! Aleksandra Subotić žestoko oplela po bivšem vereniku i njegovoj devojci

Podeli vest

Učesnici "Zadruge 2" dobili su priliku da na jedan dan budu novinari Informera i pitaju svoje cimere sve što ih zanima. Tako su Marko Miljković, Lazar Čolić Zola i Aleksa Savić pošteno izrešetali Aleksandru Subotić, Sanju Stanković i Karađorđa Subotića, a kako se ko snašao zaključite iz redova koji slede

Marko: Aleksandra, navedi pet Davidovih vrlina

Sve za kravu
Agresivan je, bezobrazan, vređa ljude, sve samo da bi sačuvao i odbranio ovu svoju kravu

Aleksandra Subotić

 


Aleksandra: Sve što sam ja volela je nestalo jer me je lagao. Ne vidim apsolutno ništa više dobro u njemu. David kog sam poznavala do 7. januara je bio dobar, porodičan, vredan, pošten, lojalan, a ovaj sada je pokazao da je sve ono od pre bilo samo foliranje i manipulacija. Ovaj sada, pravi David, spreman je sve da uradi za pare! On se rođene majke odrekao zbog jednog polnog organa. Agresivan je, bezobrazan, vređa ljude, sve samo da bi sačuvao i odbranio ovu svoju kravu. Gazi preko mrtvih, ne bira način da me uvredi i ponizi kao ženu. Sada kad ga gledam, sramota me je što sam bila sa njim. Ispala sam jako glupa.


Marko: Da li je David najbolji momak sa kojim si bila?

Karađorđe: Gledao sam kako Lazar guzi Davida

Zola: Da li te Ljuba i dalje seksualno privlači?


Karađorđe: Između Ljube i mene ne postoje nikakve emocije i ne privlači me seksualno.


Zola: Sediš blizu Lazara i Davida, da li misliš da se jedan drugom sviđaju, pošto kruže priče da su biseksualci?


Karađorđe: Postoji emotivna bliskost između njih dvojice. To samo slep ne bi video. Plus, Lazar voli kada obuče ženske stvari. Svojim očima sam video situaciju kad su ležali na krevetu i Lazara kako nasrće na Davida otpozadi, takoreći, naguzio ga je.


Zola: Ako bi se Aleksandra i David pomirili, da li bi podržao tu vezu ponovo?


Karađorđe: Apsolutno bih bio protiv toga, jer on se pokazao kao egoistično stvorenje koje je sa mojom ćerkom bilo samo radi novca. On nju apsolutno nije doživeo kao devojku. Ja više volim svaku moju životinju nego što je on voleo Aleksandru.


Zola: Šta ti se najviše dopada na Dorotei?


Karađorđe: Podseća me na moju unuku i ne gledam je kao ženu. Ja sam opsesivni čitalac knjiga i ona mi liči na staroslovensku princezu. Ipak, video sam da je ona jedna obična vašarska zabavljačica i nisam posebno razočaran, jer ovaj rijaliti služi da ljudi pokažu svoja prava lica.


Aleksandra: Iskreno, mislila sam da je jeste. On je za mene predstavljao oličenje muškosti, lepo vaspitan momak iz normalne porodice za kog sam mislila da iskreno želi da se ostvari na poslovnom planu, na pošten način. Ipak, ispalo se da je sve to bila jedna obična farsa i da je on najobičniji folirant. Sa momcima pre njega, kakvi god oni bili, bar sam znala na čemu sam.


Marko: Koji ti je najbitniji razlog za ponovni ulazak u "Zadrugu"?


Aleksandra: Došla sam da se izborim za sebe i pokažem da cela priča oko Davida i mene nije onakva kakvom ju je on predstavio, nego da je moja ljubav bila prava i da sam jedna mlada mama koja se bori za sebe i budućnost svog deteta.


Marko: Šta misliš o Ani?


Aleksandra: Ona je jako loša i bezosećajna osoba. Jedino mi nije jasno da li je glupa ili bezobrazna. O Davidovoj i mojoj vezi sve se znalo, a ona je sebi dala za pravo da se umeša. Znala je i da smo ćerka i ja kod njega u Veterniku, pa je makar kao žena mogla da se potrudi da me razume. U poslednje vreme vidim da je prilično nesigurna u sebe i iskompleksirana, s obzirom na način na koji vređa moj fizički izgled.


Marko: Koliko para ukupno ste David i ti uzeli od fanova?


Aleksandra: Ja ni od koga nikada ništa nisam uzela. Sa druge strane, ono što su moje obožavateljke meni davale i pomagale, to je samo moja stvar. A to na šta ti ciljaš u pitanju, Miljkoviću, David treba da ti odgovori. Gde su velike pare završile i kako ih je potrošio. Hiljade evra je nestalo sigurno.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija