• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.06.2019

11:50

TO JE BOL ZA CEO ŽIVOT!  Ilda Šaulić se oglasila prvi put nakon Šabanove smrti

Estrada

TO JE BOL ZA CEO ŽIVOT! Ilda Šaulić se oglasila prvi put nakon Šabanove smrti

Podeli vest

Ćerka preminulog Šabana Šaulića, Ilda Šaulić prvi put se oglasila nakon smrti oca koji je nastradao u stravičnoj saobraćajnoj neseći 17. februara

- To je bol za ceo život i ništa više neće biti isto. Bio je veliki čovek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve i što nam je ostavio pesme kroz koje će zauvek živeti. Iako sam slaba na oca, bila sam stabilna kada se sve to dogodilo. Iskreno, ne znam gde sam nalazila snagu - ispričala je Ilda u emisiji "Balkanskom ulicom".

Pevačica se prisetila i njihovog poslednjeg razgovora, koji se desio neposredno pred poslednji nastupa Šabana Šaulića:

- Bila je to subota kada se spremao da krene u Nemačku na nastup. Ja sam bila u studiju i spremala novu pesmu. Inače nisam imala običaj da ga obaveštavam šta snimam. Međutim, taj dan sam baš poželela da ga pozovem. On se javio i bio je super raspoložen. Kažem mu ja: "Hajde upali kameru, nisam te dugo videla". Hvala Bogu da sam uhvatila barem taj trenutak da ga vidim - rekla je Ilda sa knedlom u grlu.

- Još nisam slušala njegove pesme, još ne mogu. Bože, plakala sam uz njegove pesme i dok je bio živ, sad ću da plačem uz neku drugu emociju - rekla je Ilda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija