• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

19.06.2019

22:15

OPASNOST NA PUTU! RADA MANOJLOVIĆ VOLI BRZU VOŽNJU: Srpski policajci me kažnajvaju, a HRVATSKE PODMIĆUJEM!

Estrada

OPASNOST NA PUTU! RADA MANOJLOVIĆ VOLI BRZU VOŽNJU: Srpski policajci me kažnajvaju, a HRVATSKE PODMIĆUJEM!

Podeli vest

Na našim putevima radar sve beleži, a u Hrvatskoj umem da se izvučem. Tamo se jurim sa presretačima, a kad me zaustave, otpevam im nešto ili im dam neki dinar da me puste

Rada Manojlović otkriva da je u Srbiji često kažnjavaju za saobraćajne prekršaje, dok u Hrvatskoj uspeva da podmiti policajce! Folk zvezda na mnoge nastupe putuje svojim kolima, pa joj se desi i da prekorači brzinu.

Kroz prste

- Ranije sam i kroz naseljeno mesto umela da preteram. Mladost, ludost! Međutim, otkad sam kupila bolji i brži auto, dajem gas samo kad negde kasnim. Ne znam koliko sam para dala na kazne, ali sigurna sam da je cifra ogromna! Glava me zaboli kad mi stigne koverta. Čak za neke prekršaje nisam bila sigurna da sam ih napravila, ali u pisamcetu uvek uredno sve piše crno na belo - priča Rada.

Za razliku od Srbije, gde dobija kazne na kućnu adresu, pevačica kaže da joj u susednoj zemlji često progledaju kroz prste.

Foto: Informer

Sipam gorivo za 2.000 dinara

Rada je nedavno za Hit pričala kako se trudi da živi kao sav običan svet. Iako je među najpopularnijim pevačicama, ona često zavrne slavinu.
- Imam faze kad bukvalno izgubim kompas sa realnim životom i bacam pare na razne gluposti. E onda, da bih sebe kaznila i prizvala zdravom razumu, postavljam sebi ograničenja. Tada na benzinskoj pumpi sipam gorivo za hiljadu-dve... Testiram sebe jer želim da vidim kako to izgleda kad moraš o svemu da vodiš računa - kazala je folk zvezda.

- U poređenju sa Srbijom, gde radar sve beleži, u Hrvatskoj mi se ponekad posreći. Tamo se vazda jurim sa presretačima. Nekad se zanesem, zamislim se i više pritisnem papučicu za gas, ali nije to divljanje po putu, da se razumemo. Ne prekoračujem brzinu više od 50 kilometara na sat. Onda se samo ispred mene pojave presretači sa rotacijom i znam šta me čeka - priča pevačica sa osmehom i dodaje:

Plati, pa se klati

- Kad me tamo zaustave, znam da sam nešto uprskala, pa volim da budem široke ruke. Probam da ih šarmiram, otpevam im nešto ili im dam neki dinar da se okrepe, da popiju kafu ili neko pićence. Nekad mi to ne upali, pa im onda ponudim i pare za ručak. Tako uspem da izbegnem kaznu. Dešava se da mi je prepolove, a ima i slučajeva kad me uopšte ne konstatuju. Kažu mi "Rado, plati, pa se klati i divljaj"!

Rada uhvaćena kako duva!

Foto: Informer

Nedavno smo se zatekli sa Radom u njenim kolima kada ju je zaustavila policija. Iako ju je saobraćajac odmah prepoznao, uredno joj je tražio dokumenta. Posle standardnog pitanja da li je konzumirala alkohol, na koje je ona odrično odgovorila, usledila je i provera da li govori istinu. Tada smo zabeležili momenat kad je Rada duvala u alko-test, koji je pokazao da pevačica nema alkohola u krvi, tako da smo mogli da nastavimo vožnju.
- Nemam strah od tih provera jer ne pijem alkohol. Siguran sam vozač, u šta ste se i uverili - rekla nam je šarmantna Rada.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gagisa

pre 4 godine

Dno dana. Cime se hvali. Ko si ti i koga briga za tebe.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija