• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/svet.rs

23.06.2019

13:31

"OTARASIO SAM SE ZLA OD ŽENE!" Darko Lazić nakon razvoda opleo po bivšoj supruzi Ani Sević!

Estrada

"OTARASIO SAM SE ZLA OD ŽENE!" Darko Lazić nakon razvoda opleo po bivšoj supruzi Ani Sević!

Podeli vest

Neću ni u jednom trenutku da poredim Marinu i Anu. Pa to bi bilo kao da ja tebi tražim da uporediš nešto neuporedivo - rekao je pevač

Pevač Darko Lazić zvanično se razveo od Ane Sević, a sada je sve iznenadio svojom izjavom o bivšoj ženi.

Darko više ne želi ni da čuje za bivšu ženu, a kako kaže Anu i njegovu sadašnju verenicu Marinu Gagić ne želi da poredi.

KARLEUŠA BESNA, NJENA KANDIDATKINJA NIJE POBEDILA, U "ZVEZDAMA GRANDA": Keba, Halid i Samardžić su kurtoni!

- Molim te, odmah ću da se ogradim! Neću ni u jednom trenutku da poredim Marinu i Anu. Pa to bi bilo kao da ja tebi tražim da uporediš nešto neuporedivo. Mani me toga - izjavio je Darko za Svet, pa potom dodao:

- Otarasio sam se zla od žene. Život me je nagradio i sada neću da spominjem bivšu ženu ni u kom kontekstu. Prošli život je iza mene, živim novi život! Ovo je moj novi život - Marina i naš sin Aleksej! Mogu da pričam samo o Marini.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dimce

pre 4 godine

Aha nije nego, otarasila se ona alkosa, narkica i umisljenog svalera.

Saradžogla

pre 4 godine

More,bre,sinko,bivša supruga se tebe te otarasila! Treba da slavi taj dan kada više zakonski ti nije supruga!Slupao si se autom iako ti je vozačka oduzeta jer si loš vozač.Ja vozim pola veka uvek dobre automobile i to bez ijedne ogrebotine!Pola veka!Kažu da čak nemaš ni socijalno osiguranje i ličnu kartu?Iz to pevaš kao u crtanim filmovima!

Robert

pre 4 godine

Jedu g. Oboje. Kada mu je pu.ila bilo mu dobro a sad kao losa. I obrnuto. Dakle sranhe izjave

Ben

pre 3 godine

Pozdrav svima, ovo je sjajno svjedočanstvo koje moram podijeliti. Nikada nisam vjerovao u uroke ili magiju dok nisam upoznao dr. Sanga. Nakon pet godina razvoda, supruga me ostavila s dvoje djece. Skoro sam počinio samoubistvo, bio sam emocionalno slomljen. Zahvaljujući izdavaču čarolija nazvanom Dr.Sango, kojeg sam upoznao na mreži. Jednog vjernog dana, dok sam surfao Internetom, našao sam puno povratnih informacija o ovom konkretnom točku. Neki ljudi su ga uvjeravali da je vratio bivšu voljenu osobu, drugi da mu je obnovio maternicu, izliječio rak i druge bolesti, treći da bi mogao dočarati da zaustavi razvod. Također sam se suočio s jednim konkretnim svjedočenjem, radilo se o ženi koja se zvala Marry, ona je svjedočila kako je on vratio svog bivšeg voljenog za manje od 2 dana, a na kraju svjedočenja odbila je njegovu e-poštu. Poštanska adresa (spellspecialistcaster937@gmail.com). Nakon što sam pročitao sve ove kritike, odlučio sam pokušati. Kontaktirao sam ga putem e-maila i objasnio mu njegov problem. Za samo 48 sati supruga mi se vratila. Riješili smo svoje probleme i još smo sretniji nego prije.Dr Sango je stvarno nadaren čovjek, neću ga prestati objavljivati, jer je nevjerojatna osoba. Ako imate problem i tražite stvarno rješenje i pravi točak čarolija koji će riješiti sve vaše probleme umjesto vas, obratite se Dr.Sangu s njegovim ovlastima. To vaše snove može ostvariti Takođe vam može pomoći: 1. Vratite svog dečka ili djevojku 2. Vratite muža ili ženu 3. Osvojite lutriju i promociju u uredima 4. Pomozite zatrudnjeti ako vam treba beba 5. Kontaktirajte ga odmah za cjelovit lijek za bilo koju bolest: Hangout: e-pošta E-pošta: spellspecialistcaster937@gmail.com

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija