• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

28.06.2019

20:44

EKSKLUZIVNO! KIJA UŽIVA SA NOVIM DEČKOM U ISTANBULU! Novopečena pevačica smuvala fudbalera!

Estrada

EKSKLUZIVNO! KIJA UŽIVA SA NOVIM DEČKOM U ISTANBULU! Novopečena pevačica smuvala fudbalera!

Podeli vest

Kockareva započela romansu sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde Milošem Dimitrijevićem, koji je donedavno bio u vezi sa voditeljkom "Zadruge" Dušicom Jakovljević

Kija Kockar je smuvala fudbalera Miloša Dimitrijevića! Kako Informer ekskluzivno saznaje, pevačica već pet dana u Istanbulu uživa sa novim dečkom, koji je donedavno bio u vezi sa voditeljkom "Zadruge" Dušicom Jakovljević!

- Kija je u poslednje vreme imala mnogo obaveza oko snimanja "Pinkovih zvezdica" i "Pinkovih zvezda", ali i nastupa. Pobegla je iz Beograda u Istanbul da se odmori od svega, a tamo se videla sa prijateljem, koji odavno živi i radi u Turskoj. On ju je upoznao sa Milošem, koji je sticajem okolnosti bio u Istanbulu. Ovaj bivši vezista Crvene zvezde i FK Sidnej se dopao Kiji već pri prvom susretu - otkriva dobro obavešten izvor.

Odmah su kliknuli

Prema njegovim rečima, atraktivna pevačica i sin legendarnog fudbalera Zorana Čave Dimitrijevića odmah su kliknuli i dogovorili sastanak.

I Sloba ima novu devojku

I Kijin bivši muž Sloba Radanović je gotovo u isto vreme našao devojku. Pevač ne želi da otkriva identitet svoje izabranice dok njihova veza ne postane ozbiljna.

- Pojavila se jedna cura koja mi prija - rekao je Sloba, koji je sa novom devojkom nedavno proslavio 29. rođendan:

- Dobio sam tortu i jedan poklon koji će me zauvek podsećati na tu devojku.

- Otišli su na večeru u čuveni restoran "Nusret", poznat po tome što ga posećuju svetske zvezde. Kija mu je priznala da je definitivno završila sa bivšim mužem Slobom Radanovićem, kao i da je spremna za novu ljubav. Miloš joj je pričao o svojoj prošlosti, rekao je da je nekoliko meseci bio sa Dušicom, ali da su raskinuli u martu. Te večeri su se smuvali - priča naš izvor i dodaje:

- Otad se ne odvajaju! Miloš je očaran Kijom, stalno joj deli komplimente, govori joj da je najlepša žena koju je video, kupuje joj cveće i čini razne romantične gestove. 

Upoznaće ga s majkom

Pošto je okačio kopačke o klin, Dimitrijević je počeo da se bavi biznisom u inostranstvu, ali će sada imati lep razlog da češće dolazi u Beograd.

Kija prodaje očevo nasledstvo za 59.000 evra

Kija je odlučila da proda nasledstvo pokojnog oca Miloša. Pobednica "Zadruge" dala je oglas u kom prodaje dve garsonjere od 20 i 25 kvadrata, restoran od 120 kvadrata i plac od 7,5 ara. Sve to nudi za 59.000 evra!

- To je nasledstvo od oca. Živim u Beogradu i ne bih imala vremena da se bavim time. Mama svakako ima stan u Zrenjaninu, pa mi  nisu potrebni stanovi koje sam nasledila - rekla nam je Kija.

- On živi na relaciji Srbija - Francuska, pa je obećao Kiji da će joj pokazati Pariz. Takođe, dogovorili su se da Miloš bude u Srbiji kad god može, kao i da je prati na pojedinim nastupima. Rekla mu je da će, ako sve bude kao do sada, što pre da ga upozna sa majkom Nadicom, jer je zanima njeno mišljenje o njemu. Definitivno planiraju ozbiljnu vezu - kaže izvor. 

Kija nam se javila iz Turske, ali nije želela da govori o novom dečku.

- Nemam komentar. Uživam na odmoru jer ću kad se vratim u Beograd imati mnogo obaveza. Moram da snimam emisije, ali i novi spot - poručila je Kockareva uz zagonetan osmeh. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija