• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Ivan Gajić

Autor: tvin.rs

04.07.2019

20:00

(VIDEO) OVO JE NJEN NAJVEĆI POROK! Ruža Rupić u Tački na i ispričala kom kolegi je posvetila pesmu!

Estrada

(VIDEO) OVO JE NJEN NAJVEĆI POROK! Ruža Rupić u Tački na i ispričala kom kolegi je posvetila pesmu!

Podeli vest

Četvrta epizoda emisije "Tačka na i" autora Ivana Gajića donosi nove detalje o životu vlogerke Ruže Rupić

Mlada pevačica i vlogerka podelila je sa nama drugu stranu svoje karijere. Ruža samo za tvin.rs otkriva da li voli da izlazi, popije koju čašicu više, ali i kakva je kao domaćica.

Sutra ispratite poslednju epizodu sa gošćom Ružom Rupić u 20h, samo na našem portalu tvin.rs.

Ukoliko niste pogledali prethodne epizode emisije "Tačka na i" sa Ružom Rupić, možete ih pogledati ovde:

(TVIN) RUŽA RUPIĆ: DOK NORMALAN SVET SPAVA, JA LEPIM TREPAVICE! Mlada vlogerka u novoj emisiji "Tačka na i"!

(TV IN) ISPOVEST MLADE VLOGERKE EKSKLUZIVNO U TAČKI NA I! Ruža Rupić ima veliki problem u ljubavi, a često prima i NEPRISTOJNE PONUDE!

(TVIN) NEĆETE VEROVATI KOLIKO RUŽA RUPIĆ ZARAĐUJE! Mama je ponosna na mene!

A naše prethodne emisije možete da ispratite ovde:

(TV IN) TAČKA NA I! KAKO PRIJA PREVIJA BEBU I U KAKVOM JE ODNOSU SA SVEKRVOM BRENOM? Pogledajte novu emisiju sa specijalnom gošćom ALEKSANDROM PRIJOVIĆ!

(VIDEO) TAČKA NA I! KIJA KOCKAR U NIKAD ISKRENIJEM INTERVJUU! Pobednica "Zadruge 1" otkrila porodičnu tajnu!

(TV IN) SLOBA RADANOVIĆ PROSLAVIO ROĐENDAN U EMISIJI TAČKA NA I! Da li su mu čestitale Luna i Kija? Od koga je dobio najlepši poklon?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija