• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Rebić

12.07.2019

11:23

(VIDEO) CORONA I RIMSKI: ZALEDIĆETE SE KADA ČUJETE ŠTA SPREMAMO! Reperi najavljuju album!

Estrada

(VIDEO) CORONA I RIMSKI: ZALEDIĆETE SE KADA ČUJETE ŠTA SPREMAMO! Reperi najavljuju album!

Podeli vest

Rimski i Corona postigli su veliki uspeh za relativno kratko vreme i osvojili simpatije publike svojim hitovima, ali i saradnjama sa poznatim pevačima

Predrag Miljković, poznatiji kao Corona, nedavno je izbacio novi duet sa Tanjom Savić koji se posle samo nekoliko dana bliži broju od pet miliona pregleda na Jutjubu. 

Njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik Premil Jovanović Rimski oduševljen je duetom "Laga laga", a kako saznajemo od njega, uskoro možemo da očekujemo i njegovu samostalnu saradnju sa Tanjom.

"Možete da očekujete vrlo brzo duet sa Tanjom. Pored Laga laga koja je prošla stvarno fenomenalno, nadamo se da će sledeća pesma proći isto baš dobro, ali biće tu mnogo stvari do kraja godine. Očekujte od nas puno", istakao je Rimski.

Kako tvrde, ovo je njihova godina, a na nama je samo da nestrpljivo čekamo njihove nove hitove.

"Bolje da vam ne kažemo, zaledićete se kada čujete šta spremamo. Ali verujte mi, najveća vatra ove godine od Rimskog i Corone", tvrdi Corona.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija