• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

16.07.2019

12:33

NE ZNAM DA KUVAM! Anastasija Ražnatović konačno progovorila o udaji za Đorđa Kuljića

Estrada

NE ZNAM DA KUVAM! Anastasija Ražnatović konačno progovorila o udaji za Đorđa Kuljića

Podeli vest

Numere „Savršen par“ i „Rane“ imaju po 47 miliona pregleda na „jutjubu“, a mlada muzička zvezda sada radi na svom prvom albumu koji će objaviti do kraja godine. Tasa, kako je njena majka Ceca zove, nedavno je napustila porodični dom i preselila se u devojački stan na Vračaru

Kako je do sada sve imala na dlanu, pa nije morala da brine šta će doručkovati, ručati i da li će joj veš biti čist i opeglan, Anastasija se sad susrela sa novim načinom života, u kojem, kako sama kaže, odlično pliva.

- Snalazim se dobro, zasad (smeh). Iskrena da budem, jedini problem mi je spremanje hrane jer sam totalni antitalenat za kuhinju (smeh). Ne znam da kuvam i nikada neću naučiti - rekla je Anastasija, a na pitanje kako se hrani, kaže:

MAMA JE KRILA OD MENE DA JE PROGANJA MANIJAK! Anastasija Ražnatović priča o drami folk dive

- Kada dođe letnji period, onda manje jedem, pa zato i smršam. Uglavnom su to neke salatice i lagani obroci. No, kada je zima i kada su proslave i slave, tada jedem malo više, pa se i ugojim - kaže Anastasija za „Alo!“.

S obzirom na to da je u dugoj vezi sa biznismenom Đorđem Kuljićem, Anastasija kaže da bi volela da stane na ludi kamen, ali da joj se ne žuri.

- Majka bi podržala moju odluku da se udam ako bih ja to želela. Ipak, ona smatra da sam mlada za tako veliki korak. Iskrena da budem, i ja to isto mislim - kaže Anastasija za „Alo!“ i priznaje da otkako se preselila, sve manje boravi u Cecinoj kući. S druge strane, dešava se da iz jednog razloga skokne do porodičnog doma na Dedinju.

- Dok sam živela sa majkom, često smo menjale garderobu. Sada to nije slučaj jer sam se ja preselila. Ipak, kada mi nešto zafali, odem do nje i uzmem (smeh) - otkriva mlada pevačica za „Alo!“. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zora

pre 4 godine

Koga zanima kuvanje,kad god vidim tvoju sliku ti si polu gola.Znaci da nesto znas.

SS

pre 4 godine

Iver verovatno ne pada daleko od klade,pa što mora da zna pa tu su raznorazne konzerve,gotova jela,restorami,kiosci sa pljeskama itd,život od ljubavi,to je sad moderan živiot.

Stojan

pre 4 godine

Bolje je da nauci sve sto se moze nauciti jer nece biti majke da je podupire ceo zivot. A sto se tice kuvanja, sta ce nekome zena sto ne ume da dapravi jelo za svoju porodicu. U danasnje vreme i muskarci znaju da kuvaju a kamoli zene.

Dimce

pre 4 godine

Za kuvanje je potrebna kreativnost i empatija, to ova mala nema.

kolos

pre 4 godine

ti i tvoja keva od kuvanja znate samo dobro da mesate i to je nesto od mesanja se i pocinje da bi se doslo na estradu

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija