• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

19.07.2019

23:15

(FOTO) ESTRADNA TAJKUNKA! SVE ŠTO ZARADI PAMETNO ULAŽE!  Dara kupila i četvrti stan! Za nekretnine dala 700.000E!

Estrada

(FOTO) ESTRADNA TAJKUNKA! SVE ŠTO ZARADI PAMETNO ULAŽE! Dara kupila i četvrti stan! Za nekretnine dala 700.000E!

Podeli vest

Dara Bubamara pazarila garsonjeru u Novom Sadu * Pevačica već poseduje duplekse u Novom Sadu i Beogradu, plac na Fruškoj Gori i stan u Parizu

Dara Bubamara je nedavno kupila garsonjeru u Novom Sadu i sada ima četiri nekretnine i zemljište, koji zajedno vrede basnoslovnih 700.000 evra! Pored stančića, za koji je izdvojila 30.000 evra, popularna pevačica je u sredu u katastar upisala i luksuzni dupleks u rodnom gradu, koji je pazarila pre nekoliko nedelja za 200.000 evra.

Foto: Informer DN

Radi ko crnac
 


Posle koncerta u Areni radila sam bukvalno svaki dan i zaslužila sam da promenim stan
Dara Bubamara

Šteka pare od tezgi

Bubamara godinama vredno radi i sve što zaradi ulaže u stanove i zemlju. Za sada ima dve nekretnine u Novom Sadu, po jednu u Beogradu i Parizu, kao i plac na Fruškoj Gori.


- Dara šteka pare od tezgi i pazari stanove na različitim lokacijama. Jedan period je bukvalno nastupala svakog dana i sve što je zaradila ostavljala je sa strane. Pevanjem se bavi 26 godina i za svaki nastup uzme otprilike 5.000 evra, pa je na vreme počela da odvaja za nekretnine - priča za Informer dobro obavešteni izvor i dodaje:

Foto: Informer DN


- Pre nekoliko dana je kupila garsonjeru u Novom Sadu za 30.000 evra. Nju će izdavati, tako da će imati stalan mesečni priliv novca. Srećna je i što je u sredu u katastar napokon upisala i dupleks od 170 kvadrata u jednom novosadskom naselju, koji ima već neko vreme.

Tabela:

 

- dupleks - Novi Sad 200.000E
- dupeks - Beograd 260.000E
- garsonjera - Novi Sad 30.000E
- stan u Parizu - 180.000E
- plac na Fruškoj Gori - 30.000E

Naš sagovornik ističe da je Dari bilo najvažnije da se posle razvoda skući:


- Još dok je bila u braku sa Milanom Kesićem, njih dvoje su uzeli dupleks na Dedinju od 130 metara kvadratnih. Taj stan joj je potreban jer je zbog posla često u prestonici, pa da ne mora kasno noću da se vozi do Novog Sada. Stan je plaćen oko 260.000 evra i posle razvoda je ostao njoj. Dara na svoje ime poseduje i jednu nekretninu u Parizu.

Foto: Informer DN


Pored silnih stanova, pevačica je izrazila želju da u svom vlasništvu ima i vikendicu.


- Kupila je imanje od šesnaestak ari, dala je 30.000 evra, ali planira da uloži mnogo više. Želi da izgradi veliku kuću sa bazenom, visokom ogradom i napravi za sebe i svoju porodicu pravu oazu. To će joj biti mesto na kome će se odmarati i uživati u tišini - priča naš izvor.

Milica kupila stan od 270 hiljada evra


I Darina koleginica Milica Pavlović počela je na vreme da kupuje nekretnine. "Seksi senjorita" je nedavno za 270.000 evra pazarila stan u elitnom delu Novog Beograda i posle sedam godina završila sa podstanarskim životom.
- Milica je oduvek želela da ima svoj stan. Ona je karijerista i mnogo je ulagala u posao, ali je došlo vreme da razmišlja i o krovu nad glavom. Mnogi su smatrali da je to trebalo i ranije da uradi, ali, eto, nije se ranije ukazala prilika. Sada je kupila stan od 90 kvadrata u prestižnom delu grada - ispričao je izvor blizak pevačici.

Sa deset prstiju

Bubamara je oduvek isticala kako je ponosna što je sve u životu uspela sa svojih deset prstiju.


- Posle koncerta u Areni radila sam bukvalno svaki dan i zaslužila sam da promenim stan. Stari mi je dosadio i podseća me na razne životne periode koje hoću da izbrišem. Vreme je za novi stan i novu energiju - poručila je folkerka.



 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija