• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

20.07.2019

08:22

(FOTO) KARLEUŠA ŽESTOKO ODGOVORILA HRVATICI: Manite se fašizma, šovinizma i proste SELJAČKE ZADRTOSTI! Zbog takvih kao što ste vi PLAŽE U HRVATSKOJ SU POLUPRAZNE!

Estrada

(FOTO) KARLEUŠA ŽESTOKO ODGOVORILA HRVATICI: Manite se fašizma, šovinizma i proste SELJAČKE ZADRTOSTI! Zbog takvih kao što ste vi PLAŽE U HRVATSKOJ SU POLUPRAZNE!

Podeli vest

Bivša voditeljka i urednica HRT, a danas direktorka Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak Srzić podigla ogromnu prašinu kada se na svom Fejsbuku javno obrušila na vlasnike jednog noćnog kluba u Makarskoj iz kojeg trešte narodnjaci. Pre svega, zasmetala joj je Jelena Karleuša, koja je imala nastup prošle srede

Pevačica se oglasila čim je saznala šta se dešava, pa udarila žestoko, a na kraju se Makarskoj zahvalila za lep provod. Svi su na nogama zbog njenih reči!

(FOTO) HRVATICA BRUTALNO NAPALA KARLEUŠU, PA SE HVALILA DA JOJ ZBOG TOGA NA ULICI SVI ČESTITAJU: Cajke su prodrle i do nas! Žao mi je što mladi odlaze na takav MUZIČKI TREŠ!

 - Čitam da se neka starija gospođa iz Turističke organizacije Makarske ljuti što sam tamo imala nastup, nazivajući me 'cajkom'. Cajka je pogrdan naziv za ženu koja se bavi muzikom iz Srbije. Valjda je vreme 'gospođo' da se manete fašizma i šovinizma i seljačke zadrtosti te da se malo edukujete ko sam ja! Ne bruji Makarska o meni, kako kažete, bruji ceo svet. Ne zato što sam 'cajka' već zato što sam zvezdetina koju vole milioni i van granica Balkana a vi... vi ste 'gospođo' jedna obična prosta malograđanka i zbog takvih kao što ste vi su u Hrvatskoj plaže poluprazne! Manite se mržnje i politike jer ste doku*čili sa tim 'i Bogu i narodu'! Mlade ljude zabole za to, samo se još vi u vašoj staroj glavi delite na 'Nemce, Partizane, Četnike, Ustaše' itd. I da, hvala Makarskoj na divnom druženju! -  poručila je Karleuša putem Instagrama. 

Foto: instagram/jelena karleuša

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija