• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

26.07.2019

21:09

AFRIKA SE UDAJE ZA VOLKOVA! Pevačica na moru pravi planove za svadbu sa fudbalerom

Estrada

AFRIKA SE UDAJE ZA VOLKOVA! Pevačica na moru pravi planove za svadbu sa fudbalerom

Podeli vest

Sandra Afrika i Vladimir Volkov se pomirili i kupili plac na Bežanijskoj kosi, gde će izgraditi kuću i započeti zajednički život

Pevačica Sandra Afrika se na jesen udaje za fudbalera Vladimira Volkova, saznaje Informer! Naš paparaco uslikao je zgodnu crnku u Pržnu, gde ona ima svoj stan i godinama letuje. Dok se odmara u Crnoj Gori, pevačica slobodno vreme provodi i u planiranju svadbe.

Godinama se vuku

Sandra i Volkov su se smuvali pre tri godine i od tada su često raskidali i mirili se. Sada su odlučili da odu korak dalje, i to pravac pred matičara.

- Njih dvoje se godinama vuku i sada su shvatili da definitivno ne mogu jedno bez drugog. Koliko god puta da su se rastajali, uvek bi se vraćali jedno drugome. Smatraju da je posle svega sada pravo vreme da stanu na 'ludi kamen'. Ona je trenutno sama u Crnoj Gori, pa preko dana ima mnogo slobodnog vremena da planira venčanje koje je očekuje za koji mesec - priča izvor blizak poznatom paru i dodaje da su ih zbližile teške situacije kroz koje su zajedno prošli:
- Kada je ona pre nekoliko meseci izgubila njihovu bebu, preživela je pravi pakao. Vladimir joj je bio najveća podrška u svemu. Tada je shvatila da će njih dvoje biti zajedno, što se kaže, i u dobru i u zlu.

Foto: Informer DN

Osim što će se venčati, seksi crnka i sportista pazarili su plac na kome će izgraditi porodičnu vilu.
- Afrika i Vladimir su kupili parče zemlje na Bežanijskoj kosi u Beogradu i tu će zidati kuću. Već su angažovali majstore, koji uskoro počinju sa velikim poslom. Golupčići imaju velike planove za budućnost i raduju se što će otpočeti zajednički život - otkriva naš sagovornik.

Foto: Informer DN

Žele mir i tišinu

Pevačica je na sebe preuzela obavezu organizacije najbitnijeg dana u svom životu.
- Dok je na Pržnu, ona već uveliko sprema venčanje, ali i razmišlja o tome kako će opremiti njihov budući dom. Ima mnogo ideja, već zna koju će agenciju da angažuje. Ona i Volkov su zajedno odabrali lokaciju u mirnom delu grada. Želeli su da budu izolovani od gradske gužve. Važno im je bilo da imaju veliko dvorište, mir i tišinu, gde će, bože zdravlja, jednog dana njihova deca odrastati - objašnjava naš sagovornik.

NATAŠA BEKVALAC ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačica mora da snimi glavu

Sa ljubimcem i pod tuš

Foto: Informer DN

Afrika se na letovanju ne odvaja od svog ljubimca! Pevačica je ceo dan na plaži provela sa pomerancem i ispunjavala mu svaku želju:
- Sandra mnogo voli svog psa, nigde bez njega ne ide. Pošto je napolju mnogo toplo, ona ga je osvežavala ispod tuša, brisala ga peškirom, donosila mu vodu i keksiće. Baš je posvećena ljubimcu.


 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija