• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

27.07.2019

22:40

(FOTO) DARA BUMBARMARA! Krije se od svih jer se ugojila! Folk pevačica na Crnogorskom primorju BEŽI OD MEDIJA!

Estrada

(FOTO) DARA BUMBARMARA! Krije se od svih jer se ugojila! Folk pevačica na Crnogorskom primorju BEŽI OD MEDIJA!

Podeli vest

Bubamara dolazi na plažu kamuflirana kapom i naočarima jer je nabacila nekoliko kilograma viška. Plaća svakog dana dve ležaljke 150 evra, kako bi bila daleko od paparaca

Dara Bubamara se u Crnoj Gori krije od svih jer se ugojila nekoliko kilograma! Folk zvezda svakog dana plaća čak 150 evra ležaljke na jednoj privatnoj plaži u Budvi kako bi bila što dalje od radoznalih pogleda, ali i paparaca koji danima pokušavaju da je uslikaju u kupaćem.

Foto: Informer DN

Preselo joj gladovanje

Krije višak

Dara je preko salceta sve vreme na plaži imala prebačen peškir

Nama je ipak to pošlo za rukom, pa smo pevačicu krišom fotkali u krajnje opuštenom izdanju i imali smo šta i da vidimo. Dara se vratila svom najvećem poroku - hrani, pa više nije onoliko zgodna koliko bi volela.

Zbog toga na plaži sve vreme drži peškir prebačen preko stomaka i bokova, da bi sakrila svoje obline. Trudi se da bude što manje primetna među ostalim kupačima, pa se kamuflira kačketom i tamnim naočarima.

Foto: Informer DN

A da pevačica ne žali previše za idealnom figurom, videli smo i po tome što je u plažnom restoranu poručila tanjir pun paste i smazala ga u slast! Jelo je zalila čašom najskupljeg šampanjca. Za dva sata, koliko smo je držali na oku, samo jednom je ustala iz ležaljke, i to da bi napravila selfi, ali samo do struka.

Foto: Informer DN

Ovako izgleda na "fotošop dijeti"...

Foto: Informer DN

Da je Dari ipak bitno da na slikama bude tip-top, vidi se po sadržaju koji objavljuje na Instagramu. Pevačica je sa svojim pratiocima podelila fotografiju istog dana kada smo je i mi slikali, ali je na svojoj privatnoj fotki skroz zategnuta i ima barem desetak kilograma manje. 

 

Bubamara je početkom godine držala rigoroznu dijetu i redovno vežbala. Tada je objasnila kako je uspela da smrša više od 10 kilograma.

- Pojedem neki šejk, neku voćkicu, sve jedem pomalo. I kada naručim hranu ili kada uzmem slatko, to je sve po dva-tri griza. I to je fora. Verujte mi. Zbog toga sam smršala - rekla je pevačica, koja je tada priznala da su muškarci odlepili za njenom vitkom linijom:

Foto: Informer DN

Voli pastu

Bubamaru baš briga što nije u top-formi, pa je ručala pastu i pila šampanjac

Izgubila kontrolu

- Dobijam poruke od prijatelja, kažu: "Jao, moj drug je lud za tobom."

Mada se trudila da se utegne pred leto, folkerka je očigledno izgubila kontrolu i ponovo počela da uživa u hrani. Mi je podržavamo u tome da radi ono što najviše voli i savetujemo da obavezno nađe novog dečka i sa njim potroši sve suvišne kalorije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djokara23

pre 4 godine

Zar nas nesto moze iznenaditi kad je Radojka u pitanju?!?

Ratko

pre 4 godine

Masna i debela to je njena stvar. Zena uziva u onome sto joj prija trenutno. Ovako je prava krevetska zenska ovi stiglici su vise za ove metro muskarce koji su sve vise feminizirani tako da se boje ovih vamp zena jer za njih je opasnost proveti noc sa ovakom zenskom! Daro uzivaj kad ti je bog dao a ovi mogu samo da lupaju po tastaturama!

Mauda

pre 4 godine

.....hocete da mi objasnite kakve veze ima to sto ona placa dve lezaljke 150€ sa skrivanjem od paparazza......???

BBB

pre 4 godine

Uživo užasno izgleda,niska ,raskokana,faca koja se raspada.

Daki

pre 4 godine

Koga to zanima , vodite racuna o sebi, Ne gledajte tudja posla

Lola

pre 4 godine

Ma pustite ženu da se odmara i da uživa u hrani. Voli da jede, pa šta, kome se ne dopada ne mora da je gleda.

Rajka preskakaljka muskih prep

pre 4 godine

Ova se upetosrucila,sada je ko gica prasica iz crtaca,ima 120 kilograma,salo visi na sve strane i ni nasta ne lici.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija