• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

28.07.2019

08:20

NE BIH JOJ DALA NI OVCU DA ČUVA, A KAMOLI DA SE UDA, PROMENIĆE IH JOŠ 20! Anabela otkrila šta misli o vezi Lune i Marka

Estrada

NE BIH JOJ DALA NI OVCU DA ČUVA, A KAMOLI DA SE UDA, PROMENIĆE IH JOŠ 20! Anabela otkrila šta misli o vezi Lune i Marka

Podeli vest

Spekuliše se da Anabela Atijas ne podržava ćerkinu vezu sa Markom Miljkovićem, a sada je ona pojasnila kako zaista stoje stvari

Luna Đogani istakla je da joj je majka najveća podrška, iako ju je razočarala u nekoliko navrata u rijalitiju, a sada je Anabela rekla da nema nameru da napakosti svom detetu.

- Sedim i besnim što se pomirila sa Markom pošto nemam druga posla u životu - sarkastično je za "Svet" izjavila Anabela.

- Ma, meni je sve super ako je njoj super. Nek živi kako misli da treba, svakako se neće još udavati. Ima ona da promeni još dvadesetoricu pre nego što to dođe na red. To je valjda i normalna stvar - istakla je gospođa Atijas, pa zaključila:

- Svi smo mi morali da prođemo veze i vezice, i svašta nešto, da bi se kasnije desio brak. Ma ona je u takvoj fazi da joj ja ne bi dala nacrtanu ovcu da čuva, a ne decu i braku.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija