• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ALEKSANDRA SPASOJEVIĆ

31.07.2019

10:46

ŠOK INTERVJU! ANA KORAĆ: Staniji je moj drug PLATIO ZA SEKS!

Estrada

ŠOK INTERVJU! ANA KORAĆ: Staniji je moj drug PLATIO ZA SEKS!

Podeli vest

Ana Korać tvrdi da je njen drug platio Staniji Dobrojević za seks! Atraktivna brineta rešila je da raskrinka starletu iz Rume jer ju je u "Zadruzi 2" optužila da se bavi prostitucijom

Od izlaska iz rijalitija Ana uživa u ljubavi sa Davidom Dragojevićem, s kojim je započela zajednički život na Novom Beogradu. Ipak, kaže da ne odustaje od namere da joj Stanija za sve izrečeno plati na sudu.

- Staniji bi bilo bolje da je ćutala! Moj drug joj je platio za seks! Napadala me je ne znajući da imam tu informaciju i da ću da progovorim. Verujem da mi se nakačila zbog moje najbolje drugarice Soraje Vučelić. Ona joj je trn u oku. Sigurno drži njene postere kod kuće.

Udaću se za Davida

Da li bi se udala za Davida?

- Želim sa njim da provedem ceo život. Prvo bih volela da se verimo na nekoj egzotičnoj destinaciji. Kad je reč o svadbi, maštam da to bude u bašti nekog restorana, prepunoj cveća. Sve u belom.

Rekla je da je Soraja tvoj makro. Da li je to tačno?

- Glupača! Stanija ne može da izjavi ništa pametno. Tužiću je za sve što je lupetala. Nikad u životu se nisam bavila prostitucijom, niti sam uzela pare za seks.

Pričalo se da je Soraja ljuta na tebe jer si se smuvala sa Davidom.

- Nije, čujemo se svaki dan. Pričalo se i da me je otpratila na Instagramu, ali to nije tačno. Ona nikog ne prati na toj društvenoj mreži. Pokušavala je da mi pošalje poruku u "Zadrugu" da je sve OK, ali nije uspela. Bilo joj je krivo zbog toga. 

Da li si za neku devojku iz "Zadruge" čula da se bavi prostitucijom?

- Za Minu Vrbaški. Ona mi je to sama priznala. Nikad o tome nisam govorila dok sama nije rekla.

A za Sanju Stanković?

- Ne. Nikada! Ni za tog nekog makroa koji je uhapšen, tog Luku Maksimovića. Nemam pojma ko su ti ljudi.

Ako nemaš veze sa prostitucijom, zbog čega ti je zabranjen ulazak u Crnu Goru?

Voli žestoke momke
Zabranili su mi ulazak u Crnu Goru jer sam rizična osoba za njihovu državu pošto se družim sa opasnim muškarcima
Ana Korać

- Moj prijatelj i frizer Ilija Pečenica i ja smo putovali u Budvu. Oko osam ujutro smo stigli na granicu, njega su pustili da prođe, a meni su rekli da stanem sa strane. Saopštili su mi da imam zabranu ulaska u Crnu Goru i dali mi papir na kom to piše. Prišao mi je jedan inspektor i rekao da je desetak osoba iz Srbije, dok sam bila u "Zadruzi 1", dobilo tu zabranu. Kazali su da sam rizična osoba za njihovu državu jer se družim sa opasnim muškarcima. Konkretno, sa njima trojicom. Neki od njih su u zatvoru. Eto, drugari su mi opasni tipovi.

Da li si se zabavljala sa žestokim momcima?

- Jesam.

Zbog toga nijednog dečka pre Davida nisi predstavila javnosti?

- Da. Nisu bili za javnost. Žestoki momci, kao što kažeš. Naravno, prema meni su bili dobri.

Kako se devojčica iz Ivanjice našla u tom društvu?

- Hoće me. Eto, takvo mi je društvo.

Ne plašiš si da bi moglo nešto loše da ti se desi?

Rat sa Kijom zbog Slobe
Htela sam da zovem Kiju, ali je ona izjavila da mi neće dati prostora za razgovor. Pitaću Slobu da li joj je stvarno pričao da smo imali seks
Ana Korać

- Dešavalo se da se zabrinem za sebe kad oni upadnu u probleme. Jednom sam prisustvovala pucnjavi. Bili smo u klubu, počela je neka frka, jedan mladić je upucan. Zatim se naše društvo potuklo sa njegovom ekipom. Dečko me je uhvatio za ruku, izveo iz kluba, ubacio u kola i otišla sam. Uplašila sam se, ali sam znala da sam sigurna pored njega.

Imaš li i dalje obezbeđenje?

- Ne. To se desilo jednom, kad smo David i ja išli u emisiju "Narod pita". Tek smo bili izašli iz "Zadruge", nismo znali šta da očekujemo, brinuli smo da bi neko mogao da nam naudi. Pozvala sam dva drugara koji drže obezbeđenje da nas odvezu u studio i budu uz nas.

Foto: Informer DN

Misliš na Filipa Mijatova, koji je pričao si prostitutka koju je finansirao?

- To je budaletina koja se rađa jednom u životu. Poznavala sam ga dva meseca. Ima jedan klip na Instagramu na kom vozim njegov auto, a on mi je u komentarima napisao: "Pazi kako voziš." Odgovorila sam: "Ne brinem se, moj drugar me čuva", a on je dodao: "Ljubi te brat." Pa ako smo u vezi, kako sam mu sestra? Kako nigde nema fotografije na kojoj se ljubimo? Čovek je patološki zaljubljen u mene. Pritom je lažov!

Kija Kockar je ljuta na tebe zato što si imala seks sa Slobom Radanovićem. Da li ste se napokon čule?

- Nismo. Kad sam bila unutra, nisam verovala da je ljuta na mene. Htela sam da je zovem, ali je izjavila da mi neće dati prostora za razgovor. Tu sam stavila tačku. Pozvaću Slobu da proverim da li je stvarno pričao ljudima, pa i njoj, da smo imali seks. To je glupost.

Za "Zadrugu 3" tražim 150.000 evra

Planiraš li da uđeš u "Zadrugu 3"?

- Vrlo rado, za honorar od 150.000 evra. Naravno, sa Davidom. Volela bih da ljudi vide da je naša ljubav prava i da je opstala uprkos svemu.

Pa jeste li imali?

- Ne. Ako priča okolo da jesmo, nek izađe i kaže to javno.

Pred kraj rijalitija je puklo tvoje prijateljstvo sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković. Rekle su ti da si se promenila otkad si sa Davidom. Da li ste u kontaktu?

- Nismo. Kad sam izašla iz rijalitija, prijatelji su me pitali zbog čega sam trpela Matorino napadanje. Zameram joj to.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??❤

A post shared by ? Ana Korac ? Official (@ana_korac) on Jul 29, 2019 at 12:39pm PDT

Mnogi su te osudili zbog veze sa Davidom, pre svega jer nije na vreme raskinuo sa Aleksandrom Subotić. Da li ti je u nekom trenutku bilo žao nje?

- Pokušavala sam da nađem bilo šta dobro u njoj. Nema. Isfolirana je, izveštačena. Čim sam ušla, bila mi je antipatična. Nisam znala da je toliko ogromna. Pokušavala je da glumi žrtvu, ali to nije moguće.

Ko plaća stan u beogradskom A bloku, koji je sigurno prilično skup?

- Jeste. Svako ima svoj novac, plaćamo ko kad šta stigne. Pošto ću uskoro potrošiti sve pare od "Zadruge", a on je štedljiviji, izdržavaće me. Sve dajem na torbe i garderobu. Koliko sam para bacila na stvari, avion sam mogla da kupim.

Kako izgleda seks bez kamera?

- Prvi put sam imala tremu. Bilo mi je čudno. Kao da nikad nisam spavala s muškarcem, klecala su mi kolena.

Da li ti je važno da seks dugo traje, pošto je Aleksandra optuživala Davida da je previše brz?
- Seks sa Davidom je vrhunski i kad traje deset minuta, sat ili dva. On je izdržljiv u krevetu, možda i previše. Umori me.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cinjenice

pre 4 godine

Kakva moralna nakaza. Drugi momci nisu bili za pokazivanje, a ovaj maloumni retard David jeste. Ruzan kao lopov, a ova izvestacena spodoba jos gora od njega. E Srbijo prokleta!

Dokle

pre 4 godine

Dokle ćete da pišete o ovim kuravama, kurvetinama? Očigledno da je to vaš vrh, vaš nivo. Napišite nešto pametno i poučno, što bi roditelji mogli da pročitaju svojoj dece, a ne da kriju novine od njih. Sa ovakvim novinama ne može ni vatra da se podloži, smrdi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija