• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. G.

01.08.2019

12:23

(TVIN) VODITELJKA PINKA POKRENULA PRIVATNI BIZNIS! Tanja Rađenović prešla u ugostitelje

Estrada

(TVIN) VODITELJKA PINKA POKRENULA PRIVATNI BIZNIS! Tanja Rađenović prešla u ugostitelje

Podeli vest

Voditeljka TV Pink Tanja Rađenović prešla je u ugostitelje. Ona je sa suprugom Petrom kupila ceo sprat jedne poslovne zgrade u Starom gradu u Budvi i tu izgradila luks-apartmane

Tanja je pokrenula ozbiljan biznis, a objekte koje izdaje mogu se uporediti sa najelitnijim hotelima širom sveta. Paparaco Informera uslikao je lepu voditeljku 'ružičaste televizije' kako stoji na terasi jednog od apartmana i ćaska sa prijateljicom. Bila je u opuštenom izdanju, kao što se obično i oblači kada je na moru.

Luksuz u Budvi
S
a suprugom Petrom kupila je ceo sprat zgrade u Budvi i tu napravila luks-apartmane

Rađenovićeva je spojila lepo i korisno, pa osim što odmara i uživa na plaži u Budvi, ona ujedno i vodi pravi mini-hotel koji poseduje. Kako saznajemo, njeni apartmani su jedni od traženijih na crnogorskom primorju.

Inače, Tanji i Petru je godinama bio san da imaju hotel na moru, pa su dugo skupljali pare za svoj raj na Jadranskom moru, koji su i uspeli da naprave. Voditeljka je bila presrećna kada joj se dugogodišnja želja ostvarila.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija