• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

05.08.2019

18:46

(VIDEO/FOTO) VIDELA OD ĆERKE? Ljuba Pantović uhvaćena kod PLASTIČARA zajedno sa DEČKOM! Odlučila da napravi drastičnu promenu!

Estrada

(VIDEO/FOTO) VIDELA OD ĆERKE? Ljuba Pantović uhvaćena kod PLASTIČARA zajedno sa DEČKOM! Odlučila da napravi drastičnu promenu!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović poznata je i po svom britkom jeziku i otvorenosti. Pantovićeva nikada nije krila koje je estetske operacije imala, pa je tako često i pozdravljala svog hirurga tokom učešća u najgledanijem rijalitiju "Zadruzi 2"

Njena ćerka Aleksandra Subotić nedavno je odlučila da smanji svoje grudi jer je imala bolove zbog njih, a ekipa portala Pink.rs saznala je da i Ljuba planira da ima još jednu estetsku korekciju.

Foto: Pink.rs/M. Popovic

Kako je Pantovićeva ponosna na izgled svog poprsja, što je često i navodila u Beloj kući, od izvora smo saznali o kakvoj se operaciji radi. Ljuba je odlučila da sebi uradi "mačkaste oči", jednu od trenutno najpopularnijih operacija na svetu. 

Foto: Pink.rs/M. Popovic

Foto: Pink.rs/M. Popovic

Od izvora smo saznali i kada će se Pantovićeva uputiti na konsultacije kod svog hirurga, a naš paparaco uhvatio je trenutak kada Ljuba ulazi u ordinaciju. Ona se na ovoj lokaciji pojavila zajedno sa svojim dečkom kog je mesecima pozdravljala u "Zadruzi 2".

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija