• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

07.08.2019

13:04

(FOTO) HRVAT NAPAO KARLEUŠU DA NOSI ŠEŠIR OD 10 DOLARA: Ako želite da budete "u trendu", a najahali ste se dušeka...

Estrada

(FOTO) HRVAT NAPAO KARLEUŠU DA NOSI ŠEŠIR OD 10 DOLARA: Ako želite da budete "u trendu", a najahali ste se dušeka...

Podeli vest

Neven Ciganović (49), nekadašnji učesnik brojnih rijaliti programa, koji je, po sopstvenom priznanju, imao poblem sa svojim penisom, pošto je isti mesecima bio pod erekcijom nakon što je u Iranu imao operaciju nosa

Ciganović je sada ničim izazvan javno pokušao da ponizi Jelenu Karleušu (40), time što će javnosti poslati poruku kako pop zvezda nosi šešir koji se može nabaviti za svega 10 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 4, 2019 at 2:48am PDT

 - S obzirom da Maji Šuput i Grubnićki nije još stigao paket iz Kine, za ovaj "must have" trend ove letnje sezone se pobrinula ova samoprozvana "modna ikona Balkana". Tako, ekipo, ako i vi želite da budete "u trendu", a najahali ste se dušeka već dve sezone za redom, samo da znate da su ovog leta na svim drustvenim mrežama hit ovi slamnati klobuki koji štite "celu plažu" od opasnih UV zračenja, a možete ih nabaviti poput ove "modne ikone" za svega 10 dolara -  napisao je Neven.

KARLEUŠA JE IPAK PEVALA PO SELIMA! Radomir iz sela Rožanaca: Okretali su se jagnjići i prasići, bio je šator, a Jelena nije imala SILIKONE, iznenađen sam što se toga STIDI!

Međutim, "veliki stručnjak" prebrzo je uputio Jeleni kritiku, pre toga ne proveravajući koja kuća potpisuje šešir koji je Jelena nosila na poslednjim fotografijama sa mora.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbi kukavice bežanija 1995

pre 4 godine

Pogleda na sto lici ta karleusa baš pravo tursko kopile

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija