• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š. - I. G.

09.08.2019

23:33

SUZANA SE TAJNO VIĐA SA MIKIJEM! Pevačica često odlazi u kuću muškarca koji ju je ošamario u "Zadruzi 2"! Zlata: Biću im kuma na venčanju!

Estrada

SUZANA SE TAJNO VIĐA SA MIKIJEM! Pevačica često odlazi u kuću muškarca koji ju je ošamario u "Zadruzi 2"! Zlata: Biću im kuma na venčanju!

Podeli vest

Suzana Perović redovno posećuje Miroslava Đuriričića u Kupinovu, koji tamo izdržava kaznu kućnog zatvora, otkriva njena drugarica Zlata Đurković

Miki Đuričić i Suzana Perović tajno se viđaju u Kupinovu, gde on izdržava kaznu kućnog zatvora! Pevačica je pčelaru oprostila batine iz rijalitija, zbog kojih je i dobio nanogicu, i uprkos zabrani prilaska rešila je da po svaku cenu bude sa svojim voljenim.

Sjaj u očima

Sve ovo je otkrila njihova zajednička drugarica iz "Zadruge" Zlata Đurković. Ona je preksinoć gostovala u emisiji "Narod pita" i ispričala da su Miki i Suzana u ozbiljnoj vezi koja bi čak mogla biti krunisana brakom.

- Imam informaciju iz prve ruke, ali neću da kažem, a vi sami naslutite o čemu se radi. Kada sam se čula i videla sa Suzanom, u njenim očima se videlo da je srećna... Zovite nju, pa je pitajte sve. Ja neću za sada da pričam gde i kako se viđaju, kazaću vam sve tek kada im budem kumovala - zagolicala je maštu Đurkovićeva, nedvosmisleno aludirajući da je Suzana čest gost kod Đuričića u Kupinovu.

Tragom ove informacije, stupili smo u kontakt sa izvorom Informera bliskom pčelaru iz Kupinova.

Advokat: Miki sme da se viđa sa Suzanom i da uđe u "Zadrugu 3"

Advokat Nebojša Perović objašnjava da Đuričić ne krši zakon time što Suzana dolazi kod njega kući:

- Ukoliko je mera zabrane prilaska izrečena Đuričiću, a on ne prilazi oštećenoj, već ona samovoljno dolazi u kuću u kojoj on izdržava kaznu zatvora, onda se ne krši mera zabrane prilaska - kaže Perović i dodaje da je sasvim moguće da Miroslav sa nanogicom uđe u "Zadrugu 3":

- Mora da ima potpisan ugovor o radu sa Pinkom, gde će biti navedeno šta je tačno njegov posao. Sa tim treba da bude saglasno nadležno telo Ministarstva pravde koje sprovodi i nadzire izdržavanje kazne zatvora. Miki bi tada dobio osam sati van kuće za obavljanje posla i po pola sata za odlazak i dolazak na radno mesto.

- Miki neće javno da prizna da je sa Suzanom, ali celo selo zna za njih dvoje. Dolazi kod njega skoro svako veče. Stavi kačket na glavu i misli da je tako niko ne prepoznaje. Plaši se osude naroda i šta će ljudi reći na to što je u vezi sa čovekom koji ju je javno udario i ponizio. Prenoći kod njega i ode kući tek ujutru - priča naš sagovornik i dodaje da mu je simpatično što Suzana sumnja da je Đuričić vara, iako je praktično zaključan u kući:

- Nekada mu bane nenajavljena. Mnogo je ljubomorna jer zna da Miki ima nekoliko devojaka sa kojima se dopisuje putem društvenih mreža, pa se ona plaši da ne privede neku.

Prijatan razgovor

S druge strane, Đuričić nije želeo da prizna da mu devojka iz rijalitija dolazi u kuću, ali nije ni porekao da su u kontaktu.

- Suzana i ja smo se čuli. Ona je sedela u nekom društvu gde je bio i naš zajednički prijatelj. On me je tada pozvao i u jednom momentu mi je rekao da neko hoće da me čuje i dao joj je slušalicu. Ne mogu da otkrivam o čemu smo pričali, mogu samo da kažem da je to bio veoma prijatan razgovor - kaže Miki za Informer, dok se pevačica u toku jučerašnjeg dana nije javljala na svoj mobilni, pa smo uskraćeni za njen komentar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija