• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

12.08.2019

21:20

KRŠNI CRNOGORAC IZNEO TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN STARLETE! Stanija je izmislila operaciju da bi me varala po Americi!

Estrada

KRŠNI CRNOGORAC IZNEO TEŠKE OPTUŽBE NA RAČUN STARLETE! Stanija je izmislila operaciju da bi me varala po Americi!

Podeli vest

Dobrojevićeva je slagala javnost da je bolesna samo da bi se s drugim muškarcima provodila po Nju Džerziju, tvrdi njen bivši dečko Vladimir Tomović

Vladimir Tomović tvrdi da je njegova bivša devojka Stanija Dobrojević izmislila da je bolesna da bi ga varala po Americi! Učesnik "Zadruge 2" obrušio se na popularnu starletu i optužio ju je da je slagala celokupnu javnost kada je u oktobru prošle godine napustila Pinkov rijaliti zbog navodne ginekološke intervencije.

Nije htela kontakt

Tomović je ubeđen da je to bila najobičnija laž, kao i da je Stanija zapravo otišla da se švaleriše po Nju Džerziju.

- Ona je obmanjivala javnost, nije bilo nikakve operacije! Otišla je na četiri meseca iz Srbije da se druži sa ko zna kim. Može ona da laže javnost, ali mene ne. Izašla je iz "Zadruge" da uživa sa drugim muškarcima, to znam provereno - kaže Tomović.

On je počeo da sumnja u tadašnju devojku jer je prestala da mu se javlja čim je kročila na drugi kontinent.

- Nismo se čuli 20 dana jer ona nije želela da budemo u kontaktu. Nije mi se javila ni kada je sletela na aerodrom u Nju Džerziju, a ni tri nedelje kasnije. Znao sam da nešto nije u redu. Bio sam siguran da me laže - priča Vladimir i nastavlja:

Vladimir ulazi u "Zadrugu 3"

Vladimir Tomović biće jedan od učesnika "Zadruge 3"! On će se 6. septembra useliti na imanje u Šimanovcima. Bivši sportista izbačen je iz "Zadruge 2" zato što je udario pesnicom u glavu Aleksandru Subotić.

 

- Što kao dokaz ne priloži papire iz bolnice u kojoj je tobože operisana? Kada sam je pitao šta je radila u Americi ta četiri meseca, samo mi je rekla: "O nekim stvarima ne mogu da pričam. Sve i da si mi muž, ne bih mogla da ti kažem." Šta to žena mužu ne sme da kaže osim ako ga ne vara?

Zaljubljeno govedo

Kršni Crnogorac ističe da ga je sramota što je ikada bio u vezi sa takvom osobom.

- Ježim se kada pomislim da sam bio sa takvim otpadom, ološem i moralnom nulom. U "Zadruzi" je bila gola od jutra do mraka, nije znala tablicu množenja... Sramota kako se tamo obrukala. Priznajem, bio sam zaljubljeno govedo, a sada me je sramota što sam ikada dodirnuo Staniju Dobrojević. Ona me je izmanipulisala! Ma, daleko joj lepa kuća. Hvala ovom njenom novom dečku Marku što mi je skinuo bedu s vrata - završava Tomović.

Stanija ne mari za bivšeg, slavi dva meseca sa Markom

Stanija ne haje za sve ono što Tomović priča o njoj, već uživa u Americi sa Markom Markovićem. Ona je objavila fotku s aktuelnim dečkom i uz nju napisala: "Dva meseca".

Mada su mnogi tvrdili da njihova veza nije prava i da glume ljubav zbog rijalitija, Stanija i Marko su i dalje zajedno. On je nedavno otputovao kod drage u Nju Džerzi i od tada su nerazdvojni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 4 godine

Nesposobni crnogorac(malo slovo), pa jadna traži ko može.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija