• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Gajić

14.08.2019

12:43

ŠOK INTERVJU MAJA BEROVIĆ: Izabrala sam karijeru umesto majčinstva!

Estrada

ŠOK INTERVJU MAJA BEROVIĆ: Izabrala sam karijeru umesto majčinstva!

Podeli vest

Maja Berović priznaje da je žrtvovala majčinstvo zbog karijere. Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica u regionu u otvorenom razgovoru za Hit kaže da joj je muzika prioritet i da za proširenje porodice i dalje čeka pravi momenat

- Ima vremena za bebu! Još nisam spremna za to, karijera mi je na prvom mestu. Na neki način, žrtvovala sam potomstvo zbog karijere ako tako može da se kaže. Mada, ako ćemo realno, još nisam ni osetila da mi je trenutak za bebu. Kad mi proradi majčinski instinkt, radiću na bebi.

Da li si nekad poželela da usvojiš dete?

- Kao dete bila sam bolesna i provela sam 10 dana u bolnici. U isto vreme tu je ležala i napuštena beba od dva meseca, koja se zvala Nataša. Molila sam mamu da je usvoji da je uzmemo kući. Nažalost, nije mogla to da uradi jer je bila samohrana majka sa dvoje dece. Nije mogla da se stara i o trećem. Kada bi me život naveo na usvajanje, svakako bih to učinila. Mislim da je to nešto najlepše što možete da uradite za nekog.

Nedavno su se pojavile tvoje slike sa jahte iz Hrvatske. Da li si kupila brod?

Foto: Informer HIT

O prevari
Poznajem mnogo žena koje su prešle preko prevara svojih muškaraca, pa možda bih i ja to uradila
Maja Berović

- Uspela sam nekoliko dana da odvojim za sebe i otputovala u Hrvatsku na odmor. Bilo je sjajno. Prijalo mi je nekoliko dana bez sređivanja, šminke i ostalih pratećih stvari. Što se tiče broda, nemam ga. Nisam ga kupila, niti to planiram. Nikada nisam maštala o materijalnim stvarima, možda mi je zato i Bog dao sve što poželim.

Jesi li merkala neku kuću na primorju da kupiš?

- Nisam. Kod nas leto traje kratko, ne isplati se kupovati kuću na primorju, a kamoli jahtu. Ja sam skromna žena, ne bolujem od tih stvari.

Šta treba da se desi da Maja Berović postane malo tabloidnija ili skandaloznija?

- Nemam pojma šta bi moglo da me dovede u tu situaciju. Nisam svađalica. Ne volim da se spuštam na taj nivo na kom moraš da se prepucavaš sa nekim. To nisam ja!

Sigurno ti dođe nekad da opsuješ i posvađaš se, nemoguće je da si ceo život smirena.

- Moji bliski znaju da sam smirena. Dugačak mi je fitilj. Ja sam od onih koji dosta mogu da trpe, a kad eksplodiraju, bude veoma nezgodno. Ne mogu sad da ti pričam o tome, bolje ne... Nije ni vreme ni mesto.

32
godine ima Maja Berović

Za javnost tvoj brak sa suprugom Alenom deluje idilično. Oko čega se svađate?

- Najčešće oko mog kašnjenja. Svaki put zakasnim! Nebitno koliko vremena da imam, ja ću ipak doći posle zakazanog vremena. Alena, naravno, to nervira i svaki put mi prigovara, ali šta da radim.

Nedavno se pojavila informacija da si zbog ljubavi prema Alenu čak pobegla od kuće jer su tvoji bili protiv njega.

- To je dezinformacija. Majka je čak i volela što imam nekog malo starijeg od sebe ko može da me pazi kako treba. Kada je upoznala Alena, odmah je znala da je on dobar čovek i prihvatila ga je. Nikada mi nije branila tu vezu.

Da li bi ikad oprostila prevaru?

- Iskreno, nisam razmišljala o tome. To je teško i kompleksno pitanje. Poznajem mnogo žena koje su prešle preko prevara svojih muškaraca, pa možda bih i ja to uradila. Ipak, ne mogu da pričam o nečemu što nisam doživela, jer ne mogu da znam kako ću reagovati u takvim situacijama.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pevaću na svadbi Ace Lukasa!

Nedavno si sa Acom Lukasom objavila duet "Problem". Kako si zadovoljna reakcijom publike?

- Prezadovoljna sam kako prolazi naša pesma. Na svim koncertima je publika peva u glas. Smatram da je to najbolji pokazatelj da smo uradili dobar posao.

Upoznala si njegovu novu devojku Jovanu.

- Ona je mnogo lepa žena! Sve najbolje mogu da kažem o njoj.

Priča se da će se Lukas ponovo oženiti. Da li ćeš im pevati na svadbi?

- Naravno! Aca mi je prvenstveno mnogo dobar drug, pa tek onda kolega. Tako da se podrazumeva da bih se latila mikrofona na njegovom venčanju. 

Je l' mu proveravaš telefon?

- Ne, nikako. Imam poverenja u njega. Ako neko želi da vara, to će učiniti i na to se ne može uticati.

Zavirili smo u dosta bekstejdževa tvojih kolega pre nastupa, jedino kod tebe nema alkohola.

- Kod mene u bekstejdžu je samo voće i zdrava hrana, nema alkohola. Tako funkcionišemo. Nemam ništa protiv alkohola ako neko hoće da se opusti na taj način. Meni su hrana i slatkiši najveći porok. Mislim da sam jedina žena koja peva o alkoholu, a ne pije ga. Jedino kad nešto slavimo, uzmem jednu čašu, ali to se vrlo retko dešava. Neću da kažem da alkohol nisam nikad pila, znam i ja kako je biti pijan, ali to ne znači da to radim svaki dan.

Koja pesma te najbolje opisuje?

- Svaku moram da doživim lično, da je osetim da bih je dobro otpevala. U poslednje tri godine sve što sam pevala, osetila sam. Kad sam bila mlađa, nisam birala pesme.

Opisuje te i stih "Ma boli me neka stvar"?

- To je u mom slučaju često, samo prevedeno na "baš me briga".

Koja pesma te ne opisuje?

- Možda "Mala lomi". Radila me je melodija i aranžman u tom momentu, svidela mi se što je koketna.

Imaš dosta pesama koje su ti radili Buba Koreli i Jala Brat. Šta su ti rekli za duet sa Acom Lukasom?

- Njima sam pustila pesmu dok je još bila u demo varijanti. Svidela im se i tad, a i kad su čuli krajnju verziju. Rekli su mi da obavezno snimam taj duet sa Acom i da će super proći.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija