• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

14.08.2019

13:12

(FOTO) MACA I POSLE HAŠENJA NUDI SEKS ZA 500 EVRA! Bosanska starleta ne odustaje od prostitucije

Estrada

(FOTO) MACA I POSLE HAŠENJA NUDI SEKS ZA 500 EVRA! Bosanska starleta ne odustaje od prostitucije

Podeli vest

Maca Diskrecija je uhapšena sredinom jula zbog bavljenja prostitucijom, ali je nastavila da nudi seksualne usluge!

Hit je došao u posed prepiske u kojoj se bivša takmičarka "Zadruge" i "Parova" dopisuje sa klijentom na Instagramu. Na pitanje: "Mače, kad bismo mogli da se pomazimo, da te izgrebem? Nisi valjda puno skupa", Diskrecija je odgovorila:"Nisam mnogo. Sat 500 evra."

Iako je bosansku starletu policija prošlog meseca uhvatila u jednom stanu u Beogradu kad se nalazila sa klijentom zbog seksa, ona je nastavila da se bavi najstarijim zanatom. Maca je tada odvedena kod sudije za prekršaje, gde je zbog kršenja Zakona o javnom redu i miru platila kaznu od 50.000 dinara, posle čega je puštena na slobodu.

Foto: Informer HIT

 

- Policija je dugo pratila komunikaciju između Mace i njenih klijenata. Ona nudi seksualne usluge preko porno-sajta, pa je tu sa njom kontaktirao jedan muškarac. Razmenili su brojeve telefona i nastavili da preko poruka ugovaraju viđanje. Maca je i njemu tražila 500 evra za sat vremena seksa i on je pristao. Ona je prva stigla na dogovorenu adresu, i dok je čekala klijenta u spavaćoj sobi, policija je upala i uhapsila je. Odveli su je kod sudije, koji joj je odredio da plati novčanu kaznu od 50.000 dinara - otkriva naš izvor.

Starleta je pre dve godine priznala da prodaje telo za pare.

- To je posao kao i svaki drugi. Moram da prodajem telo da bih preživela, a i da bih pomogla porodici. Ne vidim u tome ništa loše. Veće je zlo krasti i ubijati, ja nikome ne nanosim štetu - izjavila je tada Maca.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
master

pre 4 godine

HASENJA ???? izgleda da jos niste popili jutarnju kaficu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija