• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

17.08.2019

08:35

DARKO ANI NIJE OSTAVIO STAN! Sevićeva se sa njihovom ćerkom SELI KOD VERENIKA

Estrada

DARKO ANI NIJE OSTAVIO STAN! Sevićeva se sa njihovom ćerkom SELI KOD VERENIKA

Podeli vest

Lazić otkriva da iako se zvanično razveo od Sevićeve dogovor o nekretnini nisu postigli, zbog čega je u toku imovinska rasprava. On otkriva i da razmišlja o operaciji želuca zbog kilaže

Pevač Darko Lazić i pevačica Ana Sević zvanično su se razveli u junu ove godine, ali pitanje podele imovine još nisu rešili, iako se šuškalo da će on nekretninu ostaviti njoj. Kako pevač otkriva za ”Blic”, tek kada se završi imovinska rasprava biće poznato kome će pripasti luksuzni stan u Skojevskom naselju u kojem su zajedno sa ćekom Lorenom živeli tokom braka.

S obzirom na to da je “Scena” objavila da se uskoro Sevićeva sa Lorenom seli kod dečka Danijela Nedeljkovića, pitali smo Darka da nam to prokomentariše.

- Neka se sele slobodno, šta ja tu mogu? - rekao je on, a onda otkrio šta će se desiti sa stanom u kojem Ana i Lorena još uvek žive:

- Taj stan još nije rešen. Ana i ja smo se razveli, ali nije završena imovinska rasprava. Taj stan je naš zajednički, ali uskoro ćemo i to rešiti. Verovatno će pola pripasti njoj, a pola meni.

 

 

Darko kaže da razmišlja o operaciji smanjenja želuca, ali priznaje da još uvek nije načisto sa tom idejom.

- To još uvek nije čvrsta odluka. Pričam da bih to radio, ali nisam još siguran. Još uvek razmišljam o tome, nisam se još raspitao ni za doktora, pravo da vam kažem. Videćemo - ističe pevač.

Iako se još uvek nije potpuno oporavio od teške saobraćajne nezgode, naročito kada je povreda noge u pitanju, pevač kaže da oporavak teče sporo, ali dobro.

- Dobro teče oporavak noge. Normalno funkcionišem, hodam, radim, ne mogu samo da trčim. Iskreno, nisam trčao ni pre nezgode. Mislim da ću za godinu dana totalno da se oporavim. Posle zadnje kontrole rečeno mi je da može noga da se vrati na staro, samo treba vremena - poručuje Lazić.

 

 

Darka ovih dana srećnog čini, između ostalog, i dvomesečni sin Aleksej, kod kojeg primećuje sopstvene osobine.

- Sin uživa, njemu je sada najlepše, samo jede i spava. Ja sam često na putu, pa uglavnom Marina vodi računa o njemu. Dobra je beba, mirna je i ne budi nas. Voli da jede, na tatu (smeh) - priča ponosni tata.

Sa druge strane, on se raduje i što će uskoro da se uživo druži sa svojom naslednicom Lorenom.

- Sa Lorenom se čujem. Čekam da se vrati sa mora, pa da je pokupim i da bude malo kod mene nekoliko dana - završava Darko.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija