• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

17.08.2019

13:49

RADILA SAM BOTOKS! Goca Tržan priznala da ŽENAMA SA SILIKONIMA ZAVIDI JEDNOM GODIŠNJE!

Estrada

RADILA SAM BOTOKS! Goca Tržan priznala da ŽENAMA SA SILIKONIMA ZAVIDI JEDNOM GODIŠNJE!

Podeli vest

Pevačica Goca Tržan poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, a ovoga puta je otkrila kako se neguje, kao i na čemu ženama zavidi

Goca se oglasila na svom Tviter nalogu, pa poručila:

- Ženama sa silikonima zavidim jednom godišnje: kad treba da kupim kupaći kostim - napisala je ona i nasmejala mnoge.

Goca je više puta tokom svoje karijere isticala da nema ništa veštački na sebi, već da je radila samo botoks.

- Sve što sam radila dosad jeste botoks između obrva jer se ružno mrštim dok pevam i to me nervira. Idem i na radio talase da podignem tonus lica. Od tih para koje sam dala za negu kože mogla sam stan da kupim - rekla je pevačica i dodala:

- Nisam u fazonu da sam savršena, ali nisam ni tako loša. Rađala sam. Imala sam ogroman stomak jer sam bila krupna trudnica. To prihvatam kao realnost i uopšte se ne trudim da se prikažem boljom i lepšom nego što jesam.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija