• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić - A. Milić

17.08.2019

17:30

JA SAM PROKLETA, SVAKI ME JE DOSAD TUKAO! Nadežda Biljić izgubila VOLJU ZA ŽIVOTOM!

Estrada

JA SAM PROKLETA, SVAKI ME JE DOSAD TUKAO! Nadežda Biljić izgubila VOLJU ZA ŽIVOTOM!

Podeli vest

Nadežda Biljić kaže da je posle krvničkih batina Tome Panića skroz izgubila volju za životom! Pevačicu je pre dva dana maneken iz Svilajnca pretukao u njenom stanu u Beogradu, a ovo je već treći put da je momci fizički povređuju. Zbog toga ona strepi da više nikada neće muškarce pustiti u svoj život

Najveći neprijatelj

- Mislim da me prati neko prokletstvo! Treći put mi se dešava da poverujem nekom muškarcu, da poželim s njim da svijem gnezdo i jednog dana mu rodim decu i opet dotaknem dno. Ja više nemam čemu da se nadam i šta da očekujem od ovog jadnog života. Majke mi, ponekad pomislim da sam prokleta, da plaćam za nečije grehe iz prošlosti. Zašto mene svaki mora da udari? - započinje priču Nadežda sa knedlom u grlu i nastavila da se priseća kako je Panić u četvrtak ujutru nasrnuo na nju:

Toma: Samo sam je odgurnuo

Toma Panić tvrdi da je Nadežda prva njega udarila staklenim predmetom i rasekla mu glavu, a da je on samo odgurnuo.

- Kada smo došli kući, počela je rasprava. Ona je posle toga mene udarila flašom ili velikom čašom po glavi, ne znam tačno. Odgurnuo sam je i ona je pala preko stola. Nisam je tukao, jer nisam čovek koji će da udari žensko - tvrdi maneken.

- Mislila sam da sam u Tomi pronašla sve: i dečka, i druga, i brata, a on se prema meni poneo kao najveći neprijatelj. Mučki me je udarao, davio, radovala ga je moja bol jer je želeo da patim. Molila sam ga da prestane, a njemu je to bio podstrek da nastavi još jače. Nikada nisam videla toliku količinu pomešanog besa i sreće kao kada me je davio i gledao dok sam se borila za vazduh.

Pevačica kaže da će se na neko vreme povući kod roditelja u Valjevo i tamo potražiti stručnu pomoć.

- Ići ću sa majkom kod psihijatra i preseliću se na neko vreme u Valjevo. Trenutno ne vidim izlaz iz ove situacije. Treći put ja proživljavam isti pakao, stresove i isto toliko puta ja gubim volju za životom. Ne mogu više da gledam ni svoje roditelje kako prolaze kroz sve ovo sa mnom, kako se kidaju jer ne mogu da mi pomognu, jer su nemoćni da me zaštite od ljudi koji žele da me povrede - priča Nadežda.

Preseljenje
Ići ću sa majkom kod psihijatra i preseliću se na neko vreme u Valjevo
Nadežda Biljić

Dobar primer

Bivša učesnica "Zadruge" ističe da je izgubila veru i u to da će imati potomstvo.

- Kome ja da sada da budem dobar primer, koga da podižem i vaspitavam? Muškarcima više ne verujem, plašim ih se. Hvala dragom Bogu što mi je dao snage da posle svih ovih batina ne dignem ruku na sebe. Mislim da nikada neću imati svoju decu - zaključuje Biljićeva.

Foto: Peđa Milosavljević

Miki: Žao mi je Nadežde, kajem se što sam je udario


Miki Đuričić kaže da mu je žao što je Nadežda Biljić, koju je i sam udarao štakama u "Zadruzi 2", ponovo dobila batine.

- Kajem se i krivo mi je što sam udarao Nadeždu štakama i što sam ošamario Suzanu. Nisam to smeo da uradim. Snosim posledice svog ponašanja i tako i treba. Veoma mi je žao što je Nadežda ovo ponovo preživela. Ni ona, ali ni bilo koja druga žena nije zaslužila batine, šta god uradila - poručio je Miki iz kućnog zatvora i dodao:

- Ne želim da komentarišem to što je Toma Panić udario Nadeždu, jer sam i sam to uradio. Bilo bi licemerno s moje strane.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pc

pre 4 godine

Nisi ti prokleta već te tata i mama nisu vaspitali, a i fali ti daska na nezgodnom mestu. Možeš jednom naletiti na budalu, možeš drugi put, ali sve posle je pitanje kakav si sam. Prvi put Bog pomaže, drugi ubi i tebe i njega, treći put samo tebe jer onda nije problem u drugima već u tebi.

biće bolje

pre 4 godine

malo kod stručjaka da joj objasne kako treba da se ponasa.

Marcco

pre 4 godine

Nisi ti prokleta nego, očigledno, ne znaš da staneš.

drYX

pre 4 godine

ne ti nisi prokleta, ti nisi normalna, velika je rzalika, potrazi pomoc ...!!!

zulu

pre 4 godine

Nisi ti duso prokleta ti si jednostavno BUDALETINA ali nisi ti kriva sto te mama blesavu rodi----to se jednostavno nemoze izleciti

Kaya

pre 4 godine

Nadežda,devojko..saberi se,molim te..kakvo prokletstvo,kakvi bakrači?! Prestani da se blamiraš nakon svega! Kreni u akciju u vezi karijere, prepusti se novim zivotnim izazovima i što dalje od alkohola!!! Pusti karmu da ih oplete, a ti iskoristi svoj dar, maksimalno..ne bavi se budalama,sud nek zavrsi svoje.. Vredis mnogo..trgni se i budi primer devojkama koje trpe nasilje..

Simon

pre 4 godine

Imam pitanje za tebe. A sta si uradila lose na ove troje muskaraca. Mora da ima nesto.

sudija

pre 4 godine

Imas li ti oci? Kakve sve debile i primitivce biras.

Pomracenje uma

pre 4 godine

Kakvi su nam uzori i primeri, nije ni cudo. Zasto bi neko tukao lepu nacitanu obrazovanu zenu sa kojom mozes da komuniciras i da resis sve razgovorom....a sta kazes....nije....ova je doktorka olja za pare, farmerka zadrugarka, kazes ne zna sva slova i drnda se za pare....pa sta reci onda....udri ahahahah udri ajhahahhah djaaa zmajuuu, i sve takve u vrstu i udriiiiiii....ne treba tuci nikad zensko niti bilo koga al jbg, ovakve su se skolovale za to.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija