• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

21.08.2019

22:53

(FOTO) BRENA I BOBA KUPUJU JAHTU OD 890.000 EVRA! Bračni par Živojinović odrešio kesu za novi brod!

Estrada

(FOTO) BRENA I BOBA KUPUJU JAHTU OD 890.000 EVRA! Bračni par Živojinović odrešio kesu za novi brod!

Podeli vest

Pevačica i njen suprug rešili su da prodaju staru jahtu za 100.000 evra i kupe veću i luksuzniju * Oni su u Italiji naručili model "azimut s86" od 26 metara, koji ima šest kabina, kuhinju, salon sa kućnim bioskopom...

Lepa Brena i Boba Živojinović kupuju jahtu od 890.000 evra, saznaje Informer! Folk diva i bivši teniser odlučili su da za oko 100.000 evra prodaju brodić koji su kupili 2015. godine i ponove se luksuznim plovilom "azimut s86".
- Živojinovići su veliki ljubitelji krstarenja, pa ne čudi njihova nedavna odluka da se časte novom jahtom, koja će biti mnogo veća i luksuznija od ove koju trenutno imaju. Oni često krstare Jadranom sa porodicom i prijateljima, a sada će imati mnogo veći komfor. Jednu kabinu već su namenili najmlađem članu porodice, unuku Aleksandru - kaže izvor blizak bračnom paru Živojinović i dodaje da su se njihovoj odluci posebno obradovali sinovi Stefan i Viktor, koji će sada moći da dovedu društvo na brod:
- Njih dvojica jedva čekaju da na jahti uživaju sa svojim drugarima, već su isplanirali žurku!

Bili na sajmu

Živojinovići su se, kako saznajemo, odlučili da plovilo pazare od italijanske kompanije "Azimut", koja spada u red najboljih proizvođača luksuznih jahti na svetu.
- Brena i Boba nedavno su bili na sajmu nautike u Italiji, gde su bacili oko na model "azimut s86". Ta jahta je dugačka 26 metara i široka skoro šest metara. Poseduje četiri kabine i osam ležaja, kao i dve kabine sa po jednim ležajem za članove posade. Tu je i salon sa kućnim bioskopom, najsavremenijim ozvučenjem i kompletno opremljenom kuhinjom - objašnjava naš izvor i dodaje da su za dizajn jahte bili zaduženi dvojica renomiranih italijanskih arhitekata:
- Enterijer je osmislio Karlo Galeazi, dok je spoljašnji dizajn uradio Stefano Rinjini. Maksimalna brzina broda je 77 km/h, a opremljen je i najsavremenijim sistemom navigacije. Brena i Boba su već naručili ovu jahtu i uskoro će iz Italije njome otploviti do Crne Gore, gde će je usidriti.

Nikad nije dosadno

Upravo u Crnoj Gori nedavno smo sreli Brenu, koja nam je rekla da ne može da zamisli leto bez jahte:
- Boba i ja baš uživamo na jahti! Volimo da se relaksiramo sa prijateljima, ali najlepše nam je kad smo sami. Svakog dana pravimo planove gde da se otisnemo. Sa Bobom mi nikad nije dosadno! On je veliki šaljivdžija. Meni treba jedna-dve čaše vina da se opustim i budem raspoložena. A Bobi to ne treba, on je uvek takav.

(PAPARACO) BRENA RINTA, A BOBA SE BAŠKARI NA JAHTI! Folkerka radi, a njen suprug puni baterije u Budvi

Na Filipov rođendan ponela ventilator!

Foto: Informer DN

Lepa Brena je sa ostalim članovima porodice u ponedeljak uveče proslavila 34. rođendan svog pastorka Filipa. Oni su se okupili u jednom beogradskom restoranu, a zanimljivo je da je pevačica na proslavu ponela i ogroman ventilator! Brena očigledno teško podnosi velike vrućine, pa je morala da ponese i ventilator iako restoran već ima klima-uređaje (!?!).

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 4 godine

Mogli su mene zaposliti da im odrzavam tu jahtu ...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija