• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

24.08.2019

16:22

LUNA U STRAHU! ŠTA DA OČEKUJEM, DA DOĐU ISPRED ZGRADE DA ME UPUCAJU?! Đoganijevu uhodili: Strah me da HODAM ULICOM!

Estrada

LUNA U STRAHU! ŠTA DA OČEKUJEM, DA DOĐU ISPRED ZGRADE DA ME UPUCAJU?! Đoganijevu uhodili: Strah me da HODAM ULICOM!

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković trenutno borave u Sarajevu, gde je zabeležena njihova najnovija svađa koja se dogodila iza zatvorenih vrata, u privatnom smeštaju. Povodom klipa koji, kako se navodi, od juče hara internetom, pobednica "Zadruge 2" oglasila se i istakla koliko je uplašena, jer smatra da je uhode

- Izašao je snimak moje i Markove rasprave iz stana u kom smo se nalazili. To je privatni smeštaj, te je samim tim to nešto što nije normalno. Imali smo nesuglasice jer mi se Marko nije javljao na telefon, a ja sam neko ko se veoma brine kada mi se neko ne javlja. Odmah mi je u glavi bilo da mu se nešto nije desilo. Na sve to sam i u 'ženskim danima', pa sam sve to preuveličala kada je on konačno došao u stan. Neko je snimio taj naš razgovor. Verovatno je bio ispred stana. Uhodili su me gde spavam. Meni je to zastrašujuće. Veoma se plašim jer ne znam na šta su sve ljudi spremni - počela je priču Luna.

Foto: printscreen instagram

- Ako su spremni na to, šta sledeće da očekujem? Spremni su možda da dođu ispred zgrade da me upucaju? Ne znam više dokle sve to ide. Nema granice. Mislim da je ovo prevršilo svaku meru - dodala je Đoganijeva, ističući da je "mržnja druge strane prema njoj veća od ljubavi" koju osećaju prema svojoj miljenici.

- Volela bih da sve to prestane, ali očigledno nije moguće jer sam im jako bitna u životu. Ta bolest prevazilazi svaku granicu normale!

- Plašim se za svoju privatnost i da hodam ulicom, pa čak i da se zaključam u svoj stan i pričam sa bilo kim. Ko zna, možda mi je neko kameru tajno zakačio negde. Želim samo da poručim svima da se ne brinu za mene i Marka. To je bila bezazlena rasprava. Ja sam takva, posebno kada smo u zemlji u kojoj ne živimo. Ima raznih ljudi, pa se zato i brinem - zaključila je ona.

BONUS VIDEO: 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 4 godine

Ma kome si ti bitna? Mislis da si neko, a u stvari si niko i ništa. Sve sto radis radis pogrešno. Mislis da se pevačica postaje preko noci? Ti si jedan običan folirant!

Veronika Star

pre 4 godine

Ova umislila da je neka zvezda.. ha ha ha... a u stvari ljude iritira to sto je prazna kanta a glumi neku zvezdu. Koliko su je neki ubedili da je rodjena za scenu, a u stvari je tako tuzno netalentovana, bez glasa, bez obrazovanja.... bez harizme.... to iritira ljude... ajde bre udaj se i kuvaj rucak, jer pitanje da li si i za to.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija