• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

02.09.2019

19:07

(FOTO) JELENA KARLEUŠA RASPAMETILA SVOJE PRATIOCE! Sa ćerkama na priredbi povodom prvog dana nove školske godine

Estrada

(FOTO) JELENA KARLEUŠA RASPAMETILA SVOJE PRATIOCE! Sa ćerkama na priredbi povodom prvog dana nove školske godine

Podeli vest

Jelena i Duško Tošić su rešili da ćerkama promene životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla

Atina (10) i Nika Tošić (9), ćerke pop dive Jelene Karleuše (41), danas su, 2. septembra, kao i sva deca posle duže letnje pauze, krenule u školu.

Karleuša je objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj sedi u školskim stolicama i pozira sa svoje dve mezimice uz opis "Moje školske devojčice".

Pevačica svoje pratioce uvek obraduje modnom kombinacijom, a ovog puta je ovaj vrlo važan dan svoje dece uprličila crvenom kratkom haljinicom izrazito dubokog dekoltea. Crvenom bojom je verovatno htela da asocira na radost, što polazak dece u školu i jeste za svakog roditelja.

Inače, Jelena i Duško Tošić su rešili da ćerkama promene životno i radno okruženje zbog svega kroz šta je njihova porodica prošla.
 

Foto: printscreen instagram

Kako deca u godinama u kojim su Atina i Nika znaju da budu nemilosrdna, da zadirkuju i ogovaraju, Tošić i Karleuša su ubeđeni da toga u novoj školi neće biti. Naime, oni su odabrali internacionalnu školu u koju pretežno idu stranci, nastava je na engleskom jeziku, pa veruju da novi drugari njihove dece neće ni znati ko su Jelena i Duško, a kamoli šta im se dešavalo u privatnom životu.

Škola koju će ubuduće Atina i Nika pohađati spada u jednu od najskupljih privatnih škola u našoj zemlji.
 

 

Posluje po internacionalnom programu, nastava je na engleskom jeziku, dok se uče i dodatna dva strana jezika. Jedna školska godina iznosi 7.000 evra, što znači da Jelena i Duško uopšte ne žale novac za obrazovanje dece.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija