• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

05.09.2019

09:37

(FOTO) VERILA SE ANDREANA ČEKIĆ, EMIR PRVI ČESTITAO! Pevačicin izabranik Marko je zaprosio, ona pala na kolena i zaplakala!

Estrada

(FOTO) VERILA SE ANDREANA ČEKIĆ, EMIR PRVI ČESTITAO! Pevačicin izabranik Marko je zaprosio, ona pala na kolena i zaplakala!

Podeli vest

Andreana Čekić noćas je slavila i svoj i rođendan svog dečka Marka Miloševića, a on je tu priliku iskoristio da je zaprosi. To je na svom Instagram profilu objavio pevačicin kolega i prijatelj Emir Habibović!

Sveže razvedenu folk zvezdu njen izabranik Marko verio je na proslavi priređenoj u jednom beogradskom restoranu, što je oduševilo sve goste, među kojima je bio i naslednik Šabana Šaulića.

- Srećan vam rođendan, dragi moji ljudi! Privilegija mi je što sam bio jedan od retkih koji je unapred znao šta će se večeras desiti i mogu samo da vam poželim svu sreću ovoga sveta - napisao je Emir ispod fotografije sa budućim mladencima, a nema sumnje da će im zapevati i na svadbenom veselju.

 

 

Foto: printscreen instagram

- Ljubavi, hteo sam da ti čestitam rođendan, hvala ti što postojiš, posle dugo vremena shvatio sam da si ljubav mog života, sve smo prošli, mnogo teških stvari, ništa nas nije slomilo, samo nas je ojačalo. Da li želiš da budeš moja živtona saputnica - rekao je Marko i izvadio prsten.

Andreana je odmah počela da plače, pala na kolena i počela da ljubi i grli svog dečka, što je definitivno bio znak da pristaje da se uda za njega.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Luka

pre 4 godine

Ovi sa estrade sve su na isti kalup, eto ova kuma Darka Lazica lici na vezu Darkovu Gagickinu i verovatno zato iz sve snage podrzala Darka jer se pronasla u Darkovoj i Gagickinoj ulozi. Ima tu malo veca razlika dok je kod Darka sponzorusa Gagicka kod A. Cekic je sponzorusa Marko Milosevoc. Nekako su Marko i Gagicka uhvatili zlatne guske pa ce sad da cerupaju i uzivaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija