• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

10.09.2019

21:30

CEO ŽIVOT GA PRATILE NESREĆE! Gruova prva ljubav poginula, kao i prijatelj Nebojša Saveljić, drug mu se OTROVAO!

Estrada

CEO ŽIVOT GA PRATILE NESREĆE! Gruova prva ljubav poginula, kao i prijatelj Nebojša Saveljić, drug mu se OTROVAO!

Podeli vest

Dalibor Andonov je 2012. bio na ivici života i smrti kad se na{ao na litici na Alpima, njegova prva ljubav, kao i drug Nebojša Saveljić poginuli su u saobraćajnoj nesreći, drug mu se otrovao, a bratu su zapalili džip

Dalibor Andonov Gru, koji je u ponedeljak poginuo u Zemunu na surfovanju pomoću padobrana, voleo je adrenalin, porodicu, pesmu, ali ga je, nažalost, celog života pratila nesreća.

Naime, pevačeva prva ljubav poginula je u saobraćajnoj nesreći. Ista sudbina zadesila je i njegovog bliskog prijatelja Nebojšu Saveljića, člana Montenigersa. On je stradao u teškom udesu na magistralnom putu Podgorica-Cetinje 31. oktobra 1999. Podsećanja radi, pevač je tada imao 28 godina, a s njim je poginula i njegova devojka Tanja. Oboje su bili bliski s Gruom.

Pokojni reper je jednom prilikom priznao da je zimovanje 2012. moglo da ga košta života. On je u Francuskim Alpima bio sa suprugom Danicom.

- Danica se spustila stazom do hotela, a ja sam sa nekoliko drugara krenuo van staze, ka jednom delu gde vidljivo niko dugo nije prolazio. Onda smo skapirali zašto niko nije prolazio. Jedan prijatelj i ja smo se odvojili od grupe i završili na nekoj litici, ozbiljnoj litici s koje kada se padne, ne lomi se ruka ili noga, već se gine. Bogami, dva sata je bila borba za život dok nije došao helikopter sa spasiocima - istakao je on u jednom intervjuu.

Foto: Informer

Serija nesreća nikako se nije prekidala. Prijatelj pre nekoliko godina se otrovao u Egiptu. Daliboru je gubitak najboljeg druga teško pao. Pevač mesecima nije mogao da se oporavi, štaviše, prijateljima koje je sticajem okolnosti prerano izgubio posvetio je emotivnu pesmu "Srce".

- Neka crna serija se igra u mom životu. Gubitak prijatelja mi teško pada - rekao je tada Gru.

Igoru Andonovu, Gruovom bratu, nepoznata osoba zapalila je automobil BMW na Zvezdari. Paljenje se dogodilo u junu ove godine na parkingu ispred zgrade u kojoj Igor živi. Osoba za kojom policija traga najverovatnije je razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel. Prvi put posle incidenta, oglasio se i reper, koji je istakao da je i te kako blizak sa svojim bratom, te da bi znao da ima nekih problema.

Foto: Informer

- Niti znamo razlog, niti sumnjamo na nekog. Ne znamo o čemu se radi. Slučaj smo prijavili policiji. Dovoljno smo bliski, znao bih da ima neki problem. Na sreću, niko nije povređen, to je najbitnije - rekao je Gru.

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija