• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

13.09.2019

23:42

GAGI ĐOGANI: SMUVAO SAM SANDRU MELJNIČENKO KAD JE IMALA 14 GODINA! Denser otkrio da je bio prvi dečko sadašnje supruge ruskog milijardera!

Estrada

GAGI ĐOGANI: SMUVAO SAM SANDRU MELJNIČENKO KAD JE IMALA 14 GODINA! Denser otkrio da je bio prvi dečko sadašnje supruge ruskog milijardera!

Podeli vest

Sandra Meljničenko je bila fizički i psihički zrelija od svoje generacije, stalno je izlazila u klubove i radila je kao model. Ona je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio, ispričao je Gagi Đogani

Gagi Đogani otkrio je u "Zadruzi 3" da je smuvao bivšu modelsicu Sandru Meljničenko (tada Nikolić) kad je imala samo 14 godina! Denser je ispričao da je bio prvi dečko sadašnje supruge ruskog milijardera Andreja Meljničenka.

- Imao sam 19 godina, a ona 14. Nije to velika razlika. Bila je fizički i psihički zrelija od svoje generacije. Stalno je izlazila u klubove i radila je kao model. Sandra je jedna od boljih devojaka s kojima sam bio - ispričao je osnivač grupe "Fanki dži" i objasnio kako je smuvao jednu od sada najbogatijih žena na svetu.

Oprostila sam mu prevaru

Prevario me je dok smo bili u vezi, a ne u braku, i to mi je i priznao. Oprostila sam mu, jer ko bi odoleo ribi kao što je Sandra
Anabela Atijas

 

Bila je prodorna
- Kad sam je upoznao, bavila se manekenstvom, a ja sam bio igrač u grupi "Đogani fantastiko". Spojili su nas zajednički prijatelji, počeli smo ubrzo da se zabavljamo. Bili smo mladi i zaljubljeni. Ona je sjajna devojka, oduvek je bila prodorna i komunikativna i zbog toga je poštujem. I dalje imam lepo mišljenje o njoj.

Foto: Informer DN


Bili su vezi četiri meseca, a posle raskida su ostali prijatelji, pa joj je pomogao da započne estradnu karijeru:


- Raskinuli smo zbog neke gluposti, ali smo ostali u dobrim odnosima. Iako više nismo bili zajedno, pomagao sam joj, odveo sam je na kasting za Knezov spot "Ti si kao magija", a bila je i u spotu moje grupe za pesmu "Sutra je novi dan". Tada još nije bila članica grupe "Models".

Ostali u dobrim odnosima

Raskinuli smo zbog neke gluposti, ali smo ostali u dobrim odnosima. Pomogao sam joj da započne estradnu karijeru

Na pitanje zadrugara kakva je supruga ruskog milijardera u krevetu, Đogani je ostao zagonetan:
- O tome ne želim da pričam pred kamerama. Ne bih da uvredim devojku tako što bih otkrivao njenu intimu.

Nataša Radan ima pornić

 

Gagi nije jedini učesnik "Zadruge" koji je otkrio neku svoju tajnu. Starleta Nataša Radan priznala je da ima svoj pornić!
- Sa jednim dečkom sam se viđala dve godine. Sreli smo se u diskoteci, bili smo oboje pijani, otišli smo zajedno u WC. Mnogo ljudi je bilo u hodniku i neko nas je snimao odozgo. Snimak traje nekoliko sekundi, a ja sam obučena. Verovatno je taj snimak neko već objavio - ispričala je Nataša.

Foto: Informer DN

Uživa u bogatstvu
Gagi je prećutao da je svoju tadašnju devojku Anabelu, s kojom se kasnije i oženio, varao upravo sa Sandrom! Anabela kaže da je to ubrzo saznala.


- Prevario me je dok smo bili u vezi, a ne u braku, i to mi je i priznao. Oprostila sam mu jer sam bila klinka, ali ni danas mu ne zameram, jer ko bi odoleo ribi kao što je Sandra - rekla je pevačica.


Podsetimo, Sandra se 2005. udala za Andreja Meljničenka, s kojim ima ćerku Taru i sina Adrijana. Živi na relaciji Moskva-London-Njujork i uživa u bogatstvu. Gagi je, sa druge strane, bio 14 godina u braku sa Anabelom, s kojom ima ćerke Lunu i Ninu. Poslednjih godina je poznatiji kao učesnik rijalitija "Farma" i "Zadruga".

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija