• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

15.09.2019

09:28

KAJA SE RAZVODI OD DŽUNIORA DŽEKA! Uhvaćena u prevari, godinama već nije u srećnom braku

Estrada

KAJA SE RAZVODI OD DŽUNIORA DŽEKA! Uhvaćena u prevari, godinama već nije u srećnom braku

Podeli vest

Vest da se razvode Kaja Ostojić i Džunior Džek odjeknula je iznenada, iako se očigledno ta odluka u glavi pevačice krčkala godinama, a Kaja već godinama želi da se razvede od di-džeja, zbog učestalih ljubomornih scena, ali i života u Belgiji kojim je bila nezadovoljna

"Kaja je konačno presekla i rešila da stavi tačku na brak sa Džuniorom. Poslednjih godina sve su se češće svađali i bilo im je teško u braku. Jednostavno su prestali da se vole", otkriva izvor blizak pevačici i objašnjava:

"Primarni razlog svađa svakako je bila muzičareva ljubomora. Kaja je atraktivna i lepa devojka, a zbog posla je često morala da putuje za Beograd, što se njemu nije sviđalo. Zato su se stalno svađali, a između ostalog i zbog njenih čestih putovanja na egzotične destinacije sa prijateljicama. Sa druge strane, Kaja je bila nesrećna u Belgiji koja joj se nikada nije dopala, kao ni Brisel u kojem su živeli. U život tog grada, koji inače važi za jedan od najgorih za život, nikada se nije uklopila. Njena karijera je trpela zbog života u inostranstu, iako je s vremena na vreme izdavala pesme i bila je daleko od menadžera i podneblja gde bi imala nastupe. Džunior, sa druge strane, često nije bio kući zbog posla pa je ona bila usamljena."

Prema rečima pevačicinog bliskog prijatelja koji je želeo da ostane anoniman, ona je već godinama želela da napusti muža i vrati se u Beograd, ali je odluku odlagala iz mnogo razloga.

"Sigurno više od dve godine ona razmišlja da napusti Belgiju i Džuniora, ali su sve češće nesuglasice u poslednje vreme kulminirale i ona je svoju zamisao pretočila u delo. Zato je u poslednje vreme sve češće dolazila u Srbiju. Za početak će se sa ćerkom sigurno vratiti u Beograd, gde će najverovatnije i nastaviti život", kaže izvor.

Ostojićeva se nije javljala na telefon, niti odgovarala na poruke vezane za razvod.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija