• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: svet/pink.rs

20.09.2019

11:48

UBIO SE ŠABANOV SIN?! Pucao sebi u glavu, prijatelji ga zatekli u lokvi krvi nasred sobe, OSTAVIO POTRESNO PISMO!

Estrada

UBIO SE ŠABANOV SIN?! Pucao sebi u glavu, prijatelji ga zatekli u lokvi krvi nasred sobe, OSTAVIO POTRESNO PISMO!

Podeli vest

Pošto je kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično izgubio život, saznalo se da se prošle godine navodno sin koga nikada nije upoznao upucao u glavu, a sve je otkrio njegov prijatelj iz Amerike

- Želim da vam ispričam šta sam čuo. Aleksandar je rođen i živeo je u Koloradu, a njegova majka Ana bila je u kratkoj vezi sa Šabanom Šaulićem. Ona je dobila dete i sama ga gajila dok se nije udala za jednog finog čoveka. Aleksandar je kasnije promenio ime u Alexander i uzeo prezime svog očuha Miller. Njegova majka se poverila mojoj ženi da je to zapravo Šabanovo dete, ali da ona pevača više nikada nije videla ni čula. Zapravo nije ni želela da mu kaže. Rodila je sebi dete i tek pre nekoliko godina pošto je umrla sin je od moje žene sznao za tu priču. Malo se zbunio tada, ali nije pokazivao nikakvu želju da nađe navodno pravog oca. Živeo je mirno i pristojno, niko ne zna zašto je digao ruku na sebe, pričalo se da je saznao da je bolestan i da je zato to uradio - kaže izvor za Svet, a prenosi Pink.rs

 

 

- Niko nije znao da on poseduje oružje. Oduvek je bio dobar čovek, zatekli su ga u lokvi krvi kako leži nasred dnevene sobe. Nije se nikada ženio, nije imao ni decu. Majku je izgubio od posledica moždanog udara, to mu je jako teško palo, a očuh mu je i dalje živ. Radio je kao konobar, stalno menjao lokale, ali je imao novca za normalan život. Ana, njegova majka, poreklom je iz Srbije, a u Ameriku je došla jako mlada. Šabana je srela u vreme njegovih turneja po Americi, ludački se zaljubila i navodno sa njim ostala u drugom stanju. Dugo je krila od svih čije je dete, poverila se samo jednoj prijateljici. Nekako se to pročulo u našem krugu ali rekto ko je verovao jer nije imala nikakav dokaz sem zajedničkih fotografija sa koncerta, ali realno to ne dokazuje ništa. Nakon njegove smrti pronašli smo pismo koje je napisao svom ocu, ali su ga očigledno strah i sumnja sprčili da ga pošalje. Mi smo neizmerno tužni zbog gubitka dobrog čoveka i prijatelja.   

                 Pismo navodnog Šabanovog sina

- Gospodine Šabane, ne znam kako da počnem ovo pismo i ne znam kako da vam se obratim. Pišem vam iz daleke Amerike, iz Kolorada, odande gde ste nekada davno upoznali jednu Anu. E pa ja sam njen sin, i vaš sin. Ne želim da mislite da vam se javljam zato što mi nešto treba od vas, imao sam potrebu samo da vam kažem da sam živ, zdrav i da postpjim. Ništa vi niste krivi, ja vama ništa ne zameram. Molim vas da mi oprostite ako sam vas uznemirio. Hteo sam samo da vam se javim. "Sve najbolje, tata"!                   

 

Muzičari sviraju "Ne plači, dušo" na Šabanovoj sahrani...

BONUS VIDEO:

(VIDEO/FOTO) POMEN ŠABANU ŠAULIĆU! 40 dana od smrti kralja narodne muzike!                        


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 4 godine

Sve srećne porodice su slične jedna drugoj, svaka nesrećna porodica je nesrećna na svoj način - Lav Tolstoj.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija