• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.09.2019

12:34

(FOTO) PRVA OBJAVA DUNJE ILIĆ NAKON POKUŠAJA SAMOUBISTVA I SMRTI OCA! Optužila ga da ju je zlostavljao, njene reči će vam pocepati dušu!

Estrada

(FOTO) PRVA OBJAVA DUNJE ILIĆ NAKON POKUŠAJA SAMOUBISTVA I SMRTI OCA! Optužila ga da ju je zlostavljao, njene reči će vam pocepati dušu!

Podeli vest

Jovan Ilić (63), vlasnik propalih giganata „Eltim“ i „Staklopan“ i otac pevačice Dunje Ilić, izvršio je samoubistvo. Jovan se na stravični korak odlučio samo dan nakon što je njegova ćerka Dunja pokušala da se ubije, a onda u uključenju uživo iznela optužbe da ju je otac zlostavljao kad je imala pet godina

Jovan je sebi oduzeo život lekovima, a policija je pronašla oproštajno pismo pored njegovog uzglavlja.

Podsetimo, Dunja je pre pet dana pronađena u svom stanu bez svesti. Nju je pronašla italijanska policija, i odmah je odvedena u hitnu. 

Ukazali su joj pomoć i prevezli je u bolnicu na ispiranje želuca. Ona se trenutno oporavlja, a njeni prijatelji i članovi porodice bili su šokirani ovim saznanjem. Ipak, niko nije očekivao da će njen otac usled celog haosa dići ruku na sebe.

Ilićeva se danas oglasila na društvene mreže i objavila potresnu poruku:

- Za sve reči koje nisam stigla da ti kažem. Hvala koje nisam stigla da ti kažem. Čineći ti medveđu uslugu, pokušavajući da te "vratim" dok si samo bio umoran i želeo mir. Tvoje poslednje pismo je dostojanstveno kako si i živeo. Volim te tata. Tamo negde znaj da dok nas ono nešto ne veže, ja ti na silu neću ići. Mnogo mi nedostaje da se još jednom iznerviram što me po hiljadu puta pitaš da li jedem. Volim te. Od srca - napisala je pevačica.

 

Foto: printscreen instagram

OPROŠTAJNO PISMO OCA DUNJE ILIĆ! Imao je poruku za ćerku, a evo kome je zabranio da mu dođe na sahranu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija